Üdvözöljük! Kérjük, engedélyezze a javascript használatát, mert ez szükséges a weboldalunk működéséhez! Köszönjük. :-) d'Elhoungne Divatház • Fashion House • Internetes áruház • Női ruházat

HÍREK - BLOG:

d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne 2021 júniusi első pezsgőpartink - Színem szerint 3 tervezővel
2021 / 3.
2021 júniusi első pezsgőpartink - Színem szerint 3 tervezővel »
2021-06-02

Tavasz-nyár-ősz vagy tél típus vagy? Esetleg még nem tudod? Sebaj, mert hármunk kínálatában rengeteg szép öltözetet és ékszert próbálhatsz fel miközben finom pezsgő és házisüti ízét élvezed. Hozd el a barátnődet is, hagy kényeztessük el mindkettőtöket! Sok szeretettel, egyszeri, csak itt érvényes kedvezményekkel és kínálattal várunk, 1 teljes órán át csak rátok figyelünk, titeket szépítünk majd!
...


DivatBlog:
d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári NŐI Kelmetrendek a párizsi Premiere Visionról
2021 /2
2021 tavaszi-nyári NŐI Kelmetrendek a párizsi Premiere Visionról »
2021-04-20

Milyen kelméket láthatunk tehát a Premiere Vision ajánlatában, mit keressünk az üzletek polcain? Erről írok ebben a cikkemben.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról
2021 / 1.
2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról »
2021-02-25

A Premiere Vision a világ legnagyobb és legfontosabb alapanyag, kellék (ruházati) és színtrend, mintatrend, kelmetrend szakvására. Öt színkártyát ajánl a szakvásár trendcsoportja a kényelmes utcai öltözködés számára.
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Köszöntjük az Új Esztendőt!
2020 / 7.
Köszöntjük az Új Esztendőt! »
2021-01-01

Véget ért a patkány éve, elkezdődött a bivaly éve. Vajon mit hoz?
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Ajándékozás - amit eddig talán nem tudtál
2020 / 6.
Ajándékozás - amit eddig talán nem tudtál »
2020-12-18

Protokoll, viselkedés kultúra, törődés? Nagy értékű vagy kis értékű, személyes, vagy személytelen ajándék? Elfogadhatom, vagy vissza kell küldenem?
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne 2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink.
2020 / 5.
2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink. »
2020-06-06

Az elmúlt időszakban kevesebbet hallhattatok rólunk, a háttérben azonban komoly fejlesztések zajlottak. Erről és a soron következőkről írok most nektek, mert nagy örömömre szolgál, hogy rá is kérdeztetek :-)
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben?
2020 / 4.
Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben? »
2020-06-03

Világunk átalakulásának vagyunk tanúi hónapok óta.
... egy új valóság van kialakulóban melyet tudomásul kell vennünk és kinek-kinek egyénileg kell megtalálnia azt a módot, ahogy tovább működhet
...


Koronavírus idején:
d'Elhoungne Mit nekem Kovid-19!
2020 / 3.
Mit nekem Kovid-19! »
2020-04-19

37. nap önkéntes elvonultságban. Odakint virágzó hársfák, kergetődző nyulak és
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Túl a jelenlegi helyzeten
2020 / 2.
Túl a jelenlegi helyzeten »
2020-04-11

Fontos, hogy szükség szerint változtasd meg a gondolkodásod és fókuszálj valami másra, pozitív dolgokra, a belső egyensúlyodra. Azt nem tudjuk felügyelni, hogy mi történik a világban, de részben kontrollálhatjuk azt, ami velünk történik.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Ki a d`Elhoungne Divatház tervezője?
2020 / 1.
Ki a d`Elhoungne Divatház tervezője? »
2020-02-03

A második videó a d`Elhoungne Divatház tervezőjének, d`Elhougne Zsuzsannának szakmai útját mutatja be.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Így öltöztetünk fel Téged is
2019 / 9.
Így öltöztetünk fel Téged is »
2019-12-06

Létrehoztunk egy youtube csatornát a d`Elhoungne Divatház számára, ahová feltöltöttük az első werk filmünket, amiből azt tudhatod meg, hogyan öltöztetünk fel téged is.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Farmerkék trendek 2019
2019 / 8.
Farmerkék trendek 2019 »
2019-06-04

A farmer a divatvilág főnixmadara, 1000 és egy új életre kel. Hol klasszikus indigókék, hol fekete, hol színes, hol koptatott, hol kőmosott, hol lyuggatott, hol felülfestett, hol bevonatos, hol hímzett, flitterezett, ringlizett, ... A variációk sora kifogyhatatlan.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Fürdőruha trendek 2019
2019 / 7.
Fürdőruha trendek 2019 »
2019-05-25

A mostani időjárás nem kedvez ugyan a fürdőruha viselésnek, de előbb utóbb csak beköszönt a nyár. Én mindenképp optimista vagyok, ezért szánom ezt a cikket a fürdőruha trendek ismertetésére.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Fotóztunk
2019 / 6.
Fotóztunk »
2019-05-17

Különleges napot töltöttem, néhány nem hétköznapi emberrel. Lefotóztuk a mostanában elkészült öltözeteket.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Paco Rabanne 2019 Resort
2019 / 5.
Paco Rabanne 2019 Resort »
2019-05-08

Ígértem egy cikket nektek a francia divat fenegyerekének - lásd az előző cikkemben miért emlegették így - 2019 tavaszi kollekciójáról, mint számomra ezen szezonban a legkedvesebbről. Ez a 2019 RESORT, tehát hétvégi, kikapcsolódós, nyaralós, bulizós - azaz nem munkába járós - kollekciót 2018 június 19-én mutatták be Párizsban.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Paco Rabanne a sokoldalú
2019 / 4.
Paco Rabanne a sokoldalú »
2019-05-03

Szervusz, kedves olvasóm!
Ígéretem szerint ma Paco Rabanne (1934 február 18.-) 2019 Resort kollekciójáról és a Divatházról írok.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Divattervező vs. Ruhatervező
2019 / 3.
Divattervező vs. Ruhatervező »
2019-04-26

Üdvözöllek ismét!!! d`Elhougne Zsuzsanna vagyok, a te jövőbeni ruhaterveződ / öltözködésterveződ / divatterveződ és a d`Elhoungne DivatBlog szerzője. :-)
Divatház, kollekció, szezon, ruhatervező, divattervező vagy stylist! Csak úgy ömlenek a meghatározások, de vajon tudod kedves olvasó mit takarnak valójában? Azt hiszem teljes a káosz a köztudatban, sajtóban, de talán még a tervezők körében is sok kifejezés kapcsán.
...


Nekünk tetszett:
d'Elhoungne Tavaszi bolondságok egykor
2019 / 2.
Tavaszi bolondságok egykor »
2019-04-26

Sikk a szalonból: Az utóbbi két év a bogyós gyümölcsök, citrusfélék és dinnye bűvöletében telt el a divatban. Mármint cseresznye a fülben, a cipőn, citrom, dinnye a textílián,
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Ajándékaink 1-4.
2019 / 1.
Ajándékaink 1-4. »
2019-04-26

A jövőben itt olvashatsz majd az újdonságainkról, divat hírekről, érdekességekről, a következő kollekciónkról és várható ajándékaidról is.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne d`Elhoungne DivatBlog START!
2019 / 0.
d`Elhoungne DivatBlog START! »
2019-04-26

Miért kövess engem?
- Mert - ha itt vagy - érdekel a divat, érdekelnek a trendek és szeretnél olvasni róluk, érdekel a viselettörténet, kíváncsi vagy arra ki vagyok, mi ez a márka, hogyan dolgozik egy tervező, milyen az élete.
- Szeretnéd tudni mi áll jól neked, milyen színt, formát, hosszt viselj,
... 

d`Elhoungne Műhely:

2020 / 5. 2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink.

Az elmúlt időszakban kevesebbet hallhattatok rólunk, a háttérben azonban komoly fejlesztések zajlottak. Erről és a soron következőkről írok most nektek, mert nagy örömömre szolgál, hogy rá is kérdeztetek :-) Végtelenül jó érzés ám, amikor írtok, érdeklődtök, támogattok bennünket, hiszen egy márka kitalálása, fejlesztése nagyon sok döccenővel is jár a sok-sok öröm mellett.

Előszőr tehát a megvalósított fejlesztéseinkről, majd végül a terveinkről olvashatsz.

Az utóbbi hetek fejlesztései javarészt weboldal programozási munkák voltak, melyek kényelmesebbé teszik az áruházunk böngészését és !!! mostantól minden termékből készíthetünk több színvariációt is, mert mind a SHOP, mind a KOLLEKCIÓK mind a konkrét termékek CLOTHES oldalain megjelennek a színvariációk és mindhárom felületen kosárba tudjátok tenni a kedvenc színeteket, mintátokat még a méret választás előtt. :-) Ez a mi számunkra hatalmas öröm. Nagy munka is volt persze. Ugyanakkor megjelent a korábban beharangozott SMART stílusvonalunk is, így az eddigi négyes fogat ötre bővült.

1. kép:
Ahogyan eddig, nagy monitoron most is a KOLLEKCIÓK menüpont fölé vitt egérrel nyílnak le a stílusvonalaink, míg mobiltelefonon a menücsíkokra kattintva látszanak.

d'Elhoungne 2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink.

d'Elhoungne 2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink.

2.kép:
Mind a KOLLEKCIÓK, mind a SHOP oldalunkon az egyes termékek nagy képei alatt továbbra is láthatod a SZÍV ikont (=kedvencnek választom), a KOSÁR ikont és újdonságként az összes választható színt kisebb képeken. Akár valamelyik kis színvariációs képre, akár a kosár ikonra kattintasz, felnyílik egy ablak, ahol legördülő mezőben kiválasztva a kedvenc színed számát máris tovább jutsz a méret választáshoz.

d'Elhoungne 2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink.

d'Elhoungne 2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink.

3. kép:
Ha érdekel egy konkrét modell teljes leírása (anyag, kivitel, méret, sok kép), akkor mint eddig, most is kattints a nagy képre, akár a SHOP, akár a KOLLEKCIÓK oldalon vagy és átnavigálunk a kiválasztott öltözet leírásához. Nagy monitoron nézve a közeli fotózású képeinket kattintás nélkül egészen a szövés szerkezetig fel tudod nagyítani - egyszerűen a kép fölött mozgatva az egeret -, így láthatod a valós minőséget. :-) Ez eddig is így volt. Ami változott, az az, hogy most mobilon nézve a nagy kép alatt, nagy monitoron pedig jobbra mellette megjelennek a színvariációk kis képei, alattuk a méretválasztó legördülő menüvel. Mindegy melyiket választod ki először, a program megőrzi a méret és színválasztásodat is. :-)

A várva várt SMART (=OKOS) vonalunkkal szeretnénk az egészségeteket megvédő, magasabb komfortérzetet nyújtó választékot kínálni. Február óta folynak a szabászati és varrástechnológia kísérletezések, hogy mindenféle igényt ki tudjunk elégíteni, legyen az a tökéletes kényelem és archoz simuló forma, aktívszenes vírusvédelem, vagy a legstílusosabb megjelenés. :-) Az első termékcsalád - mint biztosan kitaláltad - az arcmaszkok csoportja, ami még mindig bővül. Minden maszk termékünket előállítási áron kínáljuk - nem nyerészkedünk azon, hogy szükséges és sokszor előírt a viselete -, feltüntetve a termékleírásban az elkészítési időt, alapanyagminőséget is, de hamarosan elkészül a nagy maszkválasztó segédletünk, nehogy eltévedj a kínálatunk dzsungelében. :-)

Duda Ernő szegedi virológus professzor most június 2-i nyilatkozatából idézem: "Mindenkinek azt javaslom, a legfontosabb, hogy viselje a maszkot, tartsa meg a távolságot és sűrűn mossa a kezeit. Egészen addig úgy kell viselkednünk, mintha fertőzőek lennénk, amíg el nem múlik a járvány, akár magától, akár a védőoltás segítségével."

Mindeközben készülnek női és férfi pólók, női ingruhák is, itt a SMART stílusvonalban antibakteriális és gombaölő, rugalmas kelméből.

Érdemes belépni a d`Elhoungne Divatház Klubjába is és elolvasni a jövőbeni blogbejegyzéseinket, mert amint megvan a régi ár - ajándék ár fejlesztésünk, hétről hétre bemutatjuk egy-egy darab elkészítését, melyet az után pár napig 30-60%-os kedvezménnyel vásárolhattok meg. Ez azért nem semmi, ugye? :-)

Készülnek közben műhely filmjeink is, melyek még nem láthatóak, mert tervezetten fogjuk bemutatni egy-egy konkrét termék ajánlásakor.

Szeretnénk tudni mire vágytok, mit látnátok szívesen a d`Elhoungne Divatház kínálatában a közeljövőben, írjatok / írj nekünk!

d'Elhoungne 2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink.

d'Elhoungne 2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink.

Kérlek, támogasd a munkánkat és oszd meg ennek az oldalnak a linkjét a barátaiddal, miután feliratkoztál - itt lejjebb - a blogunkra, hogy értesíthessünk a következő értékes tartalomról! Köszönjük.

Szeretettel:
d`Elhougne Zsuzsanna fashion designer
d`Elhoungne Divatház
a te Divatházad :-)

2020-06-06

  Még senki sem szólt hozzá ehhez a témához, te lehetsz az első. 😍
 
Biztosan megérted, hogy ellenőrizzük a hozzászólásodat, tartalmaz-e tiltott tartalmat, mint: káromkodás, politizálás, rosszindulatú megjegyzés, vagy reklám. :-) Amennyiben bármi ilyesmi lenne benne, töröljük és emailben közöljük veled a törlés okát. Három, súlyos esetben már az első alkalom után letilthatjuk a hozzászólásaidat.

 

d'Elhoungne stílusalakítás
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?
d'Elhoungne stílusalakítás
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?

 

Weboldalunk is használ-kat a jobb felhasználói élmény érdekében. Ha tovább böngészel, beleegyezel a használatukba.
d'Elhoungne © Divatház - Zsuzsanna d'Elhougne


© 2018 d'Elhoungne Minden jog fenntartva.