Üdvözöljük! Kérjük, engedélyezze a javascript használatát, mert ez szükséges a weboldalunk működéséhez! Köszönjük. :-) d'Elhoungne Divatház • Fashion House • Internetes áruház • Női ruházat

HÍREK - BLOG:

d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne 2021 júniusi első pezsgőpartink - Színem szerint 3 tervezővel
2021 / 3.
2021 júniusi első pezsgőpartink - Színem szerint 3 tervezővel »
2021-06-02

Tavasz-nyár-ősz vagy tél típus vagy? Esetleg még nem tudod? Sebaj, mert hármunk kínálatában rengeteg szép öltözetet és ékszert próbálhatsz fel miközben finom pezsgő és házisüti ízét élvezed. Hozd el a barátnődet is, hagy kényeztessük el mindkettőtöket! Sok szeretettel, egyszeri, csak itt érvényes kedvezményekkel és kínálattal várunk, 1 teljes órán át csak rátok figyelünk, titeket szépítünk majd!
...


DivatBlog:
d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári NŐI Kelmetrendek a párizsi Premiere Visionról
2021 /2
2021 tavaszi-nyári NŐI Kelmetrendek a párizsi Premiere Visionról »
2021-04-20

Milyen kelméket láthatunk tehát a Premiere Vision ajánlatában, mit keressünk az üzletek polcain? Erről írok ebben a cikkemben.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról
2021 / 1.
2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról »
2021-02-25

A Premiere Vision a világ legnagyobb és legfontosabb alapanyag, kellék (ruházati) és színtrend, mintatrend, kelmetrend szakvására. Öt színkártyát ajánl a szakvásár trendcsoportja a kényelmes utcai öltözködés számára.
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Köszöntjük az Új Esztendőt!
2020 / 7.
Köszöntjük az Új Esztendőt! »
2021-01-01

Véget ért a patkány éve, elkezdődött a bivaly éve. Vajon mit hoz?
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Ajándékozás - amit eddig talán nem tudtál
2020 / 6.
Ajándékozás - amit eddig talán nem tudtál »
2020-12-18

Protokoll, viselkedés kultúra, törődés? Nagy értékű vagy kis értékű, személyes, vagy személytelen ajándék? Elfogadhatom, vagy vissza kell küldenem?
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne 2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink.
2020 / 5.
2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink. »
2020-06-06

Az elmúlt időszakban kevesebbet hallhattatok rólunk, a háttérben azonban komoly fejlesztések zajlottak. Erről és a soron következőkről írok most nektek, mert nagy örömömre szolgál, hogy rá is kérdeztetek :-)
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben?
2020 / 4.
Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben? »
2020-06-03

Világunk átalakulásának vagyunk tanúi hónapok óta.
... egy új valóság van kialakulóban melyet tudomásul kell vennünk és kinek-kinek egyénileg kell megtalálnia azt a módot, ahogy tovább működhet
...


Koronavírus idején:
d'Elhoungne Mit nekem Kovid-19!
2020 / 3.
Mit nekem Kovid-19! »
2020-04-19

37. nap önkéntes elvonultságban. Odakint virágzó hársfák, kergetődző nyulak és
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Túl a jelenlegi helyzeten
2020 / 2.
Túl a jelenlegi helyzeten »
2020-04-11

Fontos, hogy szükség szerint változtasd meg a gondolkodásod és fókuszálj valami másra, pozitív dolgokra, a belső egyensúlyodra. Azt nem tudjuk felügyelni, hogy mi történik a világban, de részben kontrollálhatjuk azt, ami velünk történik.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Ki a d`Elhoungne Divatház tervezője?
2020 / 1.
Ki a d`Elhoungne Divatház tervezője? »
2020-02-03

A második videó a d`Elhoungne Divatház tervezőjének, d`Elhougne Zsuzsannának szakmai útját mutatja be.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Így öltöztetünk fel Téged is
2019 / 9.
Így öltöztetünk fel Téged is »
2019-12-06

Létrehoztunk egy youtube csatornát a d`Elhoungne Divatház számára, ahová feltöltöttük az első werk filmünket, amiből azt tudhatod meg, hogyan öltöztetünk fel téged is.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Farmerkék trendek 2019
2019 / 8.
Farmerkék trendek 2019 »
2019-06-04

A farmer a divatvilág főnixmadara, 1000 és egy új életre kel. Hol klasszikus indigókék, hol fekete, hol színes, hol koptatott, hol kőmosott, hol lyuggatott, hol felülfestett, hol bevonatos, hol hímzett, flitterezett, ringlizett, ... A variációk sora kifogyhatatlan.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Fürdőruha trendek 2019
2019 / 7.
Fürdőruha trendek 2019 »
2019-05-25

A mostani időjárás nem kedvez ugyan a fürdőruha viselésnek, de előbb utóbb csak beköszönt a nyár. Én mindenképp optimista vagyok, ezért szánom ezt a cikket a fürdőruha trendek ismertetésére.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Fotóztunk
2019 / 6.
Fotóztunk »
2019-05-17

Különleges napot töltöttem, néhány nem hétköznapi emberrel. Lefotóztuk a mostanában elkészült öltözeteket.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Paco Rabanne 2019 Resort
2019 / 5.
Paco Rabanne 2019 Resort »
2019-05-08

Ígértem egy cikket nektek a francia divat fenegyerekének - lásd az előző cikkemben miért emlegették így - 2019 tavaszi kollekciójáról, mint számomra ezen szezonban a legkedvesebbről. Ez a 2019 RESORT, tehát hétvégi, kikapcsolódós, nyaralós, bulizós - azaz nem munkába járós - kollekciót 2018 június 19-én mutatták be Párizsban.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Paco Rabanne a sokoldalú
2019 / 4.
Paco Rabanne a sokoldalú »
2019-05-03

Szervusz, kedves olvasóm!
Ígéretem szerint ma Paco Rabanne (1934 február 18.-) 2019 Resort kollekciójáról és a Divatházról írok.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Divattervező vs. Ruhatervező
2019 / 3.
Divattervező vs. Ruhatervező »
2019-04-26

Üdvözöllek ismét!!! d`Elhougne Zsuzsanna vagyok, a te jövőbeni ruhaterveződ / öltözködésterveződ / divatterveződ és a d`Elhoungne DivatBlog szerzője. :-)
Divatház, kollekció, szezon, ruhatervező, divattervező vagy stylist! Csak úgy ömlenek a meghatározások, de vajon tudod kedves olvasó mit takarnak valójában? Azt hiszem teljes a káosz a köztudatban, sajtóban, de talán még a tervezők körében is sok kifejezés kapcsán.
...


Nekünk tetszett:
d'Elhoungne Tavaszi bolondságok egykor
2019 / 2.
Tavaszi bolondságok egykor »
2019-04-26

Sikk a szalonból: Az utóbbi két év a bogyós gyümölcsök, citrusfélék és dinnye bűvöletében telt el a divatban. Mármint cseresznye a fülben, a cipőn, citrom, dinnye a textílián,
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Ajándékaink 1-4.
2019 / 1.
Ajándékaink 1-4. »
2019-04-26

A jövőben itt olvashatsz majd az újdonságainkról, divat hírekről, érdekességekről, a következő kollekciónkról és várható ajándékaidról is.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne d`Elhoungne DivatBlog START!
2019 / 0.
d`Elhoungne DivatBlog START! »
2019-04-26

Miért kövess engem?
- Mert - ha itt vagy - érdekel a divat, érdekelnek a trendek és szeretnél olvasni róluk, érdekel a viselettörténet, kíváncsi vagy arra ki vagyok, mi ez a márka, hogyan dolgozik egy tervező, milyen az élete.
- Szeretnéd tudni mi áll jól neked, milyen színt, formát, hosszt viselj,
... 

DivatBlog:

2021 / 1. 2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról

Időről időre eljuthat hozzád, hogy most xy az év színe, vagy ezek-azok a divatszínek és még ha nem is követed a divatot, te is érzed, hogy némi új szín, minta becsempészése a ruhatáradba a frissesség érzését adja és valahogy energiával telít. Én is imádom ezt az érzést, noha jelentősen megváltozott a divathoz és trendiséghez való viszonyom az utóbbi években - látván, tapasztalván a fast fashion kártékonyságát. Nem is bátorítalak arra, hogy kicseréld a ruhatáradat, viszont csempéssz be egy-két új színt, akár sál / kendő / öv / póló formájában a gardrobodba és garantáltan megnő a frissesség / divatosság faktor az életedben - csak, hogy valami `coolságot` is ide csempésszek.

Szóval bár a divatszínek egy nemzetközi színbizottság által 2 évvel korábban előre alaposan kifundált módon - körbejárva a gazdasági, pszichológiai, technológiai és persze személyes szempontokat is - meghatározottak, a hozzád eljutó információk már sokszorosan megszűrtek. Miért is? Nos, mert az elkészült színkártyákhoz nemzetenként egyedi variációkat adhatnak a színbizottság tagjai, mert megveszik az alapanyaggyártók és a kelméjük / festési sikerességük / gazdasági érdekeik alapján saját színkárytákat és színvariációkat készítenek, mert ezekből a kelmékből válogatnak a designerek, majd megszűrik az eredményt a kereskedelmi szakemberek, de ami tehozzád kerül azt még a nagykereskedő és kiskereskedő is tovább szűri. A végeredmény ezen kacifántos folyamat után egy igen szűk skála. Amikor cikket olvasol olyasféle címekkel, hogy ez lesz a divat idén tavasszal,... tudd, hogy az valamely gyártó / kereskedő csoport érdekét mutatja már, aki el akarja adni neked a termékét, ezért nem is tájékoztat a teljes divatpalettáról.

Honnan tudom mindezt? Nos, 1993 óta dolgozom divattervezőként / ruhatervezőként (korábbi cikkben leírom mi a különbség - figyelem! a tervezők sem tudják) és ezen évtizedek alatt sok-sok divatipari szakvásárban jártam, rengeteg trendinfót vásároltam, feldolgoztam, elemeztem és sok-sok trendcikket írtam magam is, bár többnyire a szakma számára.

Azt sem árt tudni, hogy szezononként sok-sok színtrend van, külön női / férfi / gyermek, külön casual, sport-tech, kötött,... és ezeken belül akár további 4-5 irányvonal. Ezek közül most a párizsi Premiere Vision szakvásár által ` The Best Colors of Spring-Summer 21 ` azaz a legjobb / legmenőbb 2021-es tavaszi-nyári trendszíneket mutatom be nektek, fogadjátok szeretettel!

d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról

1. forrás: Premiere Vision Paris alapján d`Elhoungne Fashion house

d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról

1. forrás: Premiere Vision Paris alapján d`Elhoungne Fashion house

A Premiere Vision a világ legnagyobb és legfontosabb alapanyag, kellék (ruházati) és színtrend, mintatrend, kelmetrend szakvására. Itt készruhákat csak a trendbemutatókon (afféle benyomás, hatás kifejtésére, nem eladásra szánva) és néhány nagy alapanyaggyártó vadiúj anyagának felhasználását bemutatandó láthatsz. Vérpezsdítő, izgalmas, adrenalinnal telítő élmény. Öt színkártyát ajánl a szakvásár trendcsoportja a kényelmes utcai öltözködés számára. Az első kettő a női, a másik kettő a férfi, az ötödik pedig egy uniszex színkártya, lévén sport és tech ruházati trend. A fekete és a klasszikus vörös hiányzik róluk, az optikai fehéret pedig csak a férfi ing-póló palettán láthatod. A NŐI palettán a dzseki, nadrágkosztüm, szoknyáskosztüm, komplé és más együttesek tervezéséhez ajánlott málnapiros, majdnem királykék és mészkő színek mellett egy csodás, energiától kicsattanó mézszínt valamint egy kobaltkéket találsz, ami `sky on earth` nevet kapta és mindehhez még egy rozsdás árnyalatot, melyet a `feral earth`, talán vadföld / betöretlen föld néven lehet említeni. Ez a tiszta, telt és élénk színvilág alkalmazható monokróm, tone-in-tone és egymással kevert megoldásban is. A málnaszín a rozsdásbarnával, a mézszín a mészkővel vagy a barnával különösen szép, vibrálóan friss lehet.

A másik NŐI palettán a dzsekik és kosztünök mellett viselt pólókhoz, blúzokhoz, egészruhákhoz javallt színeket látod, melyeket szintén lehet monokróm, tone-in-tone és mintában kevert összeállításban is használni. A kobaltkéket és a málnaszínt áthozza a kosztüm palettáról, de egy `műanyag ibolyának` nevezett lilával, a hűvös mészkőszín helyett egy meleg, mézes `vajasmocsár` bézzsel és egy `mentahab` zölddel kiegészítve, a földbarnát pedig `poszt-korall` elnevezésű meleg púderszínre cseréli. A hideg és meleg színek különös keverékét látjuk ezen a két palettán, de egyensúlyban vannak, egyik javára sem billen el a mérleg. Azt hiszem ez az egyensúly az az alap, amire a szezon ráncolt, fodrozott és aszimmetrikusan szabott, valamint puffos, buggyos, gömbölyű formái vissza fogják idézni számunkra a 90-es éveket, de átlengve a 40-es évek nosztalgiájával.

Mit tegyek, ha ezek az árnyalatok nem szerepelnek a saját, egyéni színpalettámon - kérdezhetnéd joggal!? Nos, természetesen ne vesd sutba a saját palettádat, hanem keresd meg rajta az egyes színekhez közel álló árnyalatokat, hangulatokat és azokat használd az idén! Ha nem tudod mi az a saját, egyéni színpaletta kövess minket, mert hamarosan írunk erről, de elárulom, hogy április végére tervezünk - két ruhatervező és egy ékszertervező - egy olyan élő eseményt, ahol te is megismerheted az alkatodat, színpalettádat és fel is próbálhatsz számos designer ruhát, valamint kedvezményesen meg is vásárolhatod azokat.

d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról

2. forrás: Premiere Vision Paris alapján d`Elhoungne Fashion house

d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról

2. forrás: Premiere Vision Paris alapján d`Elhoungne Fashion house

A FÉRFIak számára készült felső palettán szintén a dzsekik, illetve nadrágok színeit látod, a másodikon pedig az ingek és pólók színeit. Figyelem! a felső paletta bal szélső színe nem fekete, hanem egy vörös felé eltolódó sötétszürke, mely a `kaviártekintet` nevet viseli. A női palettától eltérően a méz és málnaszín csak az ingek-pólók színsorban szerepel, a dzseki-nadrág paletta pedig tompa és hűvös, a színtrend kiadója szerint elegáns és visszafogott. Itt is mindkét paletta színeit használhatod monokróm, tone-in-tone és mintás variációban egyaránt.

d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról

3. forrás: Premiere Vision Paris alapján d`Elhoungne Fashion house

d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról

3. forrás: Premiere Vision Paris alapján d`Elhoungne Fashion house

A SPORT-TECH ruházat színei mindig élénkek, feltűnőek kell, hogy legyenek lévén ez a legtöbb sportban a távoli láthatóságot, ami pedig a biztonságot eredményezi. Ennek a szezonnak az uniszex sportos palettája tartalmazza a kobaltkéket és mézszínt a férfi és a női palettáról, valamint a mentahabot a női és a hínársaláta zöldet, no meg a kaviártekintet sötétszürkét a férfiről és vadi új színként egy színtelenített / fehérített citromszínt von be `bleached lemon` néven. Kiegyensúlyozott dinamika az alapvető visszafogott tónusok és a fényes energikus árnyalatok között - fogalmaz a kártyakészítő.

Tetszett amit olvastál? Kérdésed van? Érdekel a divat, a trendek? Szeretnél szebbé, csinosabbá válni? Csatlakozz hozzánk, kattints a klubtag leszek gombra! Ajánlj tovább bennünket és lájkolj, mert jó érzés látni, hogy szeretitek amit csinálunk!

Visszavárunk, mert hamarosan jövünk egy bloggal a 2021-es kelme típusokkal és mintákkal, valamint egy másikkal a formatrendekről.
2021-02-25

  Még senki sem szólt hozzá ehhez a témához, te lehetsz az első. 😍
 
Biztosan megérted, hogy ellenőrizzük a hozzászólásodat, tartalmaz-e tiltott tartalmat, mint: káromkodás, politizálás, rosszindulatú megjegyzés, vagy reklám. :-) Amennyiben bármi ilyesmi lenne benne, töröljük és emailben közöljük veled a törlés okát. Három, súlyos esetben már az első alkalom után letilthatjuk a hozzászólásaidat.

 

d'Elhoungne stílusalakítás
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?
d'Elhoungne stílusalakítás
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?

 

Weboldalunk is használ-kat a jobb felhasználói élmény érdekében. Ha tovább böngészel, beleegyezel a használatukba.
d'Elhoungne © Divatház - Zsuzsanna d'Elhougne


© 2018 d'Elhoungne Minden jog fenntartva.