Üdvözöljük! Kérjük, engedélyezze a javascript használatát, mert ez szükséges a weboldalunk működéséhez! Köszönjük. :-) d'Elhoungne Divatház • Fashion House • Internetes áruház • Női ruházat

HÍREK - BLOG:

d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne 2021 júniusi első pezsgőpartink - Színem szerint 3 tervezővel
2021 / 3.
2021 júniusi első pezsgőpartink - Színem szerint 3 tervezővel »
2021-06-02

Tavasz-nyár-ősz vagy tél típus vagy? Esetleg még nem tudod? Sebaj, mert hármunk kínálatában rengeteg szép öltözetet és ékszert próbálhatsz fel miközben finom pezsgő és házisüti ízét élvezed. Hozd el a barátnődet is, hagy kényeztessük el mindkettőtöket! Sok szeretettel, egyszeri, csak itt érvényes kedvezményekkel és kínálattal várunk, 1 teljes órán át csak rátok figyelünk, titeket szépítünk majd!
...


DivatBlog:
d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári NŐI Kelmetrendek a párizsi Premiere Visionról
2021 /2
2021 tavaszi-nyári NŐI Kelmetrendek a párizsi Premiere Visionról »
2021-04-20

Milyen kelméket láthatunk tehát a Premiere Vision ajánlatában, mit keressünk az üzletek polcain? Erről írok ebben a cikkemben.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról
2021 / 1.
2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról »
2021-02-25

A Premiere Vision a világ legnagyobb és legfontosabb alapanyag, kellék (ruházati) és színtrend, mintatrend, kelmetrend szakvására. Öt színkártyát ajánl a szakvásár trendcsoportja a kényelmes utcai öltözködés számára.
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Köszöntjük az Új Esztendőt!
2020 / 7.
Köszöntjük az Új Esztendőt! »
2021-01-01

Véget ért a patkány éve, elkezdődött a bivaly éve. Vajon mit hoz?
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Ajándékozás - amit eddig talán nem tudtál
2020 / 6.
Ajándékozás - amit eddig talán nem tudtál »
2020-12-18

Protokoll, viselkedés kultúra, törődés? Nagy értékű vagy kis értékű, személyes, vagy személytelen ajándék? Elfogadhatom, vagy vissza kell küldenem?
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne 2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink.
2020 / 5.
2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink. »
2020-06-06

Az elmúlt időszakban kevesebbet hallhattatok rólunk, a háttérben azonban komoly fejlesztések zajlottak. Erről és a soron következőkről írok most nektek, mert nagy örömömre szolgál, hogy rá is kérdeztetek :-)
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben?
2020 / 4.
Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben? »
2020-06-03

Világunk átalakulásának vagyunk tanúi hónapok óta.
... egy új valóság van kialakulóban melyet tudomásul kell vennünk és kinek-kinek egyénileg kell megtalálnia azt a módot, ahogy tovább működhet
...


Koronavírus idején:
d'Elhoungne Mit nekem Kovid-19!
2020 / 3.
Mit nekem Kovid-19! »
2020-04-19

37. nap önkéntes elvonultságban. Odakint virágzó hársfák, kergetődző nyulak és
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Túl a jelenlegi helyzeten
2020 / 2.
Túl a jelenlegi helyzeten »
2020-04-11

Fontos, hogy szükség szerint változtasd meg a gondolkodásod és fókuszálj valami másra, pozitív dolgokra, a belső egyensúlyodra. Azt nem tudjuk felügyelni, hogy mi történik a világban, de részben kontrollálhatjuk azt, ami velünk történik.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Ki a d`Elhoungne Divatház tervezője?
2020 / 1.
Ki a d`Elhoungne Divatház tervezője? »
2020-02-03

A második videó a d`Elhoungne Divatház tervezőjének, d`Elhougne Zsuzsannának szakmai útját mutatja be.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Így öltöztetünk fel Téged is
2019 / 9.
Így öltöztetünk fel Téged is »
2019-12-06

Létrehoztunk egy youtube csatornát a d`Elhoungne Divatház számára, ahová feltöltöttük az első werk filmünket, amiből azt tudhatod meg, hogyan öltöztetünk fel téged is.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Farmerkék trendek 2019
2019 / 8.
Farmerkék trendek 2019 »
2019-06-04

A farmer a divatvilág főnixmadara, 1000 és egy új életre kel. Hol klasszikus indigókék, hol fekete, hol színes, hol koptatott, hol kőmosott, hol lyuggatott, hol felülfestett, hol bevonatos, hol hímzett, flitterezett, ringlizett, ... A variációk sora kifogyhatatlan.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Fürdőruha trendek 2019
2019 / 7.
Fürdőruha trendek 2019 »
2019-05-25

A mostani időjárás nem kedvez ugyan a fürdőruha viselésnek, de előbb utóbb csak beköszönt a nyár. Én mindenképp optimista vagyok, ezért szánom ezt a cikket a fürdőruha trendek ismertetésére.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Fotóztunk
2019 / 6.
Fotóztunk »
2019-05-17

Különleges napot töltöttem, néhány nem hétköznapi emberrel. Lefotóztuk a mostanában elkészült öltözeteket.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Paco Rabanne 2019 Resort
2019 / 5.
Paco Rabanne 2019 Resort »
2019-05-08

Ígértem egy cikket nektek a francia divat fenegyerekének - lásd az előző cikkemben miért emlegették így - 2019 tavaszi kollekciójáról, mint számomra ezen szezonban a legkedvesebbről. Ez a 2019 RESORT, tehát hétvégi, kikapcsolódós, nyaralós, bulizós - azaz nem munkába járós - kollekciót 2018 június 19-én mutatták be Párizsban.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Paco Rabanne a sokoldalú
2019 / 4.
Paco Rabanne a sokoldalú »
2019-05-03

Szervusz, kedves olvasóm!
Ígéretem szerint ma Paco Rabanne (1934 február 18.-) 2019 Resort kollekciójáról és a Divatházról írok.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Divattervező vs. Ruhatervező
2019 / 3.
Divattervező vs. Ruhatervező »
2019-04-26

Üdvözöllek ismét!!! d`Elhougne Zsuzsanna vagyok, a te jövőbeni ruhaterveződ / öltözködésterveződ / divatterveződ és a d`Elhoungne DivatBlog szerzője. :-)
Divatház, kollekció, szezon, ruhatervező, divattervező vagy stylist! Csak úgy ömlenek a meghatározások, de vajon tudod kedves olvasó mit takarnak valójában? Azt hiszem teljes a káosz a köztudatban, sajtóban, de talán még a tervezők körében is sok kifejezés kapcsán.
...


Nekünk tetszett:
d'Elhoungne Tavaszi bolondságok egykor
2019 / 2.
Tavaszi bolondságok egykor »
2019-04-26

Sikk a szalonból: Az utóbbi két év a bogyós gyümölcsök, citrusfélék és dinnye bűvöletében telt el a divatban. Mármint cseresznye a fülben, a cipőn, citrom, dinnye a textílián,
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Ajándékaink 1-4.
2019 / 1.
Ajándékaink 1-4. »
2019-04-26

A jövőben itt olvashatsz majd az újdonságainkról, divat hírekről, érdekességekről, a következő kollekciónkról és várható ajándékaidról is.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne d`Elhoungne DivatBlog START!
2019 / 0.
d`Elhoungne DivatBlog START! »
2019-04-26

Miért kövess engem?
- Mert - ha itt vagy - érdekel a divat, érdekelnek a trendek és szeretnél olvasni róluk, érdekel a viselettörténet, kíváncsi vagy arra ki vagyok, mi ez a márka, hogyan dolgozik egy tervező, milyen az élete.
- Szeretnéd tudni mi áll jól neked, milyen színt, formát, hosszt viselj,
... 

DivatBlog:

2019 / 8. Farmerkék trendek 2019

A farmer a divatvilág főnixmadara, 1000 és egy új életre kel. Hol klasszikus indigókék, hol fekete, hol színes, hol koptatott, hol kőmosott, hol lyuggatott, hol felülfestett, hol bevonatos, hol hímzett, flitterezett, ringlizett, ... A variációk sora kifogyhatatlan.

A sztorit a denim történetéről, hogy az eredeti nadrágot egy favágó megrendelésére, szegecsekkel erősített zsebbel Jacob Davis szabómester készítette el, szinte mindenki ismeri. Fehér és kék vitorlavásznat használt, ezt szerezte be Strausstól, a nagykereskedőtől, majd a sikeren felbuzdulva társultak és szabadalmaztatták a nadrág kivitelezését. Az indigókék nadrág terjedt el Levi`s néven (= Levié).

Az eredeti denim egy nyersfehér, sűrű szövésű, sávolykötésű vászon, amit utólag színeztek és már a XVI. században is ismert volt. A Levi`s nadrágok denimszövete viszont fehér vetülék (keresztirányú) és indigóval kékre színezett láncfonalakból (hosszirányú), sávolykötésben (sréh szövésszerkezet) készült. HA többet szeretnél tudni a farmer történetéről olvasd el a wikipédia cikkét: https://hu.wikipedia.org/wiki/Farmernadr%C3%A1g

d'Elhoungne Farmerkék trendek 2019

1. forrás: www.net-a-porter.com, www.modaoperandi.com, http://fashiontasty.com

d'Elhoungne Farmerkék trendek 2019

1. forrás: www.net-a-porter.com, www.modaoperandi.com, http://fashiontasty.com

Fontos viszont számunkra, hogy a hagyományos erős, kemény, merev farmer helyett manapság inkább elasztánnal vagy terjedelmesített poliamiddal kevert szálú, rugalmas pamutkelmét, illetve sokszor csupán farmer hatású, vagy farmerre emlékeztető műszálas anyagot használunk, mint a modál vagy a lyocell, ami a szövésszerkezete, színe, felületkezelése hatására látszik farmernek.

A farmer mint kelme és a farmerkék árnyalatai az idei évnek is megkerülhetetlen szereplői, olyannyira, hogy a d`Elhoungne designer márka külön stílusvonalat, kapszulakollekciót hozott létre FUNKY BLUE néven, a farmerkék szín köré szervezve. A kellemes, lágy, elasztikus anyagokat kedvelvén nagyon finom, félfényes felületű, viszkóz-lycra-poliészter kevertszálas anyagot használtam, finom tüllt és leheletkönnyű viszkózmuszlint kombinálva.

Kitekintve a szezon nemzetközi kínálatára minden elképzelhető fazont és kék árnyalatot megtalálhatsz, halványkéket, égkéket, tompakéket, indigókéket és még feketét is. A felületek enzim mosottak, enyhén koptatottak, foltosra fehérítettek (mintha hipóval leöntötted volna), ahogyan a Ralph Lauren dzseki az 1. képen, de lehetnek nyomott mintásak mint a Marni ruha a 2. képen. A szezont azért többnyire az egyszerű, enzim mosott, sima felület uralja, amiért bőven kárpótolja az újdonság kedvelőket a szabásvonalak, sziluettek és díszítőelemek sokasága. Jellemzőek az övek, madzagok, raffolások, fodrok és a sok zseb. A sok gombos, magasan záródó ingruhák és a gloknis aljú, nőies ruhák uralják a szezont, de olyan divat darabokat is találsz mint a maxi nadrágszoknya, a kétsoros blézer, a kabátruha vagy az overál, mely már mainstream darabbá vált.

d'Elhoungne Farmerkék trendek 2019

2. forrás: www.net-a-porter.com, www.modaoperandi.com, http://fashiontasty.com

d'Elhoungne Farmerkék trendek 2019

2. forrás: www.net-a-porter.com, www.modaoperandi.com, http://fashiontasty.com

Ha olvastad az előző - fürdőruhákról szóló - cikkemet láthattad, ahogy itt a 2. képen is, hogy erős fürdőruha trend a farmer. Ne rökönyödj meg, nem valódi farmer vászonból készül, hisz tüdőgyulladást kaphatna aki viselné mire megszáradna, hanem természetesen csak farmer kinézetű poliészter / poliamid / nylon főanyagú kelméből.

Kiegészítőként egy farmer ihlette Jimmy Choo és egy farmer felsőrészű Castaner lábbelit mutatok be, valamint egy Izabel Marant patchwork hatású "strandtáskát" és egy Prada doboztáskát. A patchworkszerű nyomtaminta egyébként megjelenik férfi és női oversize ingkabátokon, dzsekiken és nadrágokon is, mindenféle absztrakt és virágos motívumok folt mintájával nyomva.

Minőségi "farmert" viselni nem olcsó mulatság. Az itt bemutatott ruhák ára 336-1266 euro között mozog, vagyis Marques Almeida égkék buggyos ujjú ruhája mai árfolyammal számolva 108.528Ft, Prabal Gurung elasztikus, maxi kabátruhája 408.918,-Ft, sok-sok dísztűzéssel, szabásvonallal és gombbal díszítve. Még a magyar Nanushka basic farmer ruhája is 340 euro, azaz 109 820 Ft (323 Ft-tal váltva). Huhh. Miért ilyen drágák ezek a ruhák? Azért, mert horribilis reklámköltséggel dolgozó ismert vagy feltörekvő designer márkák termékei.

Jó hír számodra, hogy mi még vadi új márkaként hazai, bevezető árral dolgozunk, amit nem tarthatunk majd ha nemzetközi piacra lépünk, mert a kettős árképzést szigorúan büntetik.

A harmadik képen a d`Elhoungne designer márka Funky Blue stílusvonalának első kapszulakollekciójából eddig fotózott darabokat látod. Ahogy fentebb írtam a blúzok - glittertől csillogó - viszkóz muszlinból, a szoknyák és ruhák pedig viszkóz fő anyagú, elasztikus félfényes kelméből készültek, nagyon finom tüllel díszítve és bélelve (Csodás érzés viselni)! Ez nem szokás, ahogyan az sem, hogy franciavarrással dolgozunk, a blúzok fő varrásait pedig még vászonszalaggal bevasalva is megerősítettük, mert saját tapasztalatom szerint az ilyen finom kelme e nélkül sérülékeny lenne a varratai vonalán. Mindenből 1-2 darab készült el, a megrendelésed alapján a te saját méretedre is megvarrjuk - amíg van anyagunk -! A blúzok kuriózumok, mert csak 1 darabra való anyagot kaptunk minden kelméből. Amint látod, abszolút trendben vagyunk: gloknis alj, bő ujjak, övek, madzagok, raffolás, fodrozás, zsebek a ruhákon. Láthatsz majd gombos ingruhákat is, ha követsz engem. Az árainkat a te pénztárcádra szabtuk, hisz a blúzok ára 15 000 Ft, a szoknyáké 19 000 Ft és a képen látható ruha is 45 000 Ft, nem százezer feletti mint a külpiacra lépett márkáké.

d'Elhoungne Farmerkék trendek 2019

3. forrás: https://delhoungne.com/index.php?oldal=kollekciok&vonal=funkyblue

d'Elhoungne Farmerkék trendek 2019

3. forrás: https://delhoungne.com/index.php?oldal=kollekciok&vonal=funkyblue

Csatlakozz hát, kövess engem, ha érdekel mi a divat, vagy ha szeretnéd követni egy új magyar márka fejlődését! Kattints itt lentebb a feliratkozom gombra!
2019-06-04

  Még senki sem szólt hozzá ehhez a témához, te lehetsz az első. 😍
 
Biztosan megérted, hogy ellenőrizzük a hozzászólásodat, tartalmaz-e tiltott tartalmat, mint: káromkodás, politizálás, rosszindulatú megjegyzés, vagy reklám. :-) Amennyiben bármi ilyesmi lenne benne, töröljük és emailben közöljük veled a törlés okát. Három, súlyos esetben már az első alkalom után letilthatjuk a hozzászólásaidat.

 

d'Elhoungne stílusalakítás
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?
d'Elhoungne stílusalakítás
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?

 

Weboldalunk is használ-kat a jobb felhasználói élmény érdekében. Ha tovább böngészel, beleegyezel a használatukba.
d'Elhoungne © Divatház - Zsuzsanna d'Elhougne


© 2018 d'Elhoungne Minden jog fenntartva.