Üdvözöljük! Kérjük, engedélyezze a javascript használatát, mert ez szükséges a weboldalunk működéséhez! Köszönjük. :-) d'Elhoungne Divatház • Fashion House • Internetes áruház • Női ruházat

HÍREK - BLOG:

d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne 2021 júniusi első pezsgőpartink - Színem szerint 3 tervezővel
2021 / 3.
2021 júniusi első pezsgőpartink - Színem szerint 3 tervezővel »
2021-06-02

Tavasz-nyár-ősz vagy tél típus vagy? Esetleg még nem tudod? Sebaj, mert hármunk kínálatában rengeteg szép öltözetet és ékszert próbálhatsz fel miközben finom pezsgő és házisüti ízét élvezed. Hozd el a barátnődet is, hagy kényeztessük el mindkettőtöket! Sok szeretettel, egyszeri, csak itt érvényes kedvezményekkel és kínálattal várunk, 1 teljes órán át csak rátok figyelünk, titeket szépítünk majd!
...


DivatBlog:
d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári NŐI Kelmetrendek a párizsi Premiere Visionról
2021 /2
2021 tavaszi-nyári NŐI Kelmetrendek a párizsi Premiere Visionról »
2021-04-20

Milyen kelméket láthatunk tehát a Premiere Vision ajánlatában, mit keressünk az üzletek polcain? Erről írok ebben a cikkemben.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról
2021 / 1.
2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról »
2021-02-25

A Premiere Vision a világ legnagyobb és legfontosabb alapanyag, kellék (ruházati) és színtrend, mintatrend, kelmetrend szakvására. Öt színkártyát ajánl a szakvásár trendcsoportja a kényelmes utcai öltözködés számára.
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Köszöntjük az Új Esztendőt!
2020 / 7.
Köszöntjük az Új Esztendőt! »
2021-01-01

Véget ért a patkány éve, elkezdődött a bivaly éve. Vajon mit hoz?
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Ajándékozás - amit eddig talán nem tudtál
2020 / 6.
Ajándékozás - amit eddig talán nem tudtál »
2020-12-18

Protokoll, viselkedés kultúra, törődés? Nagy értékű vagy kis értékű, személyes, vagy személytelen ajándék? Elfogadhatom, vagy vissza kell küldenem?
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne 2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink.
2020 / 5.
2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink. »
2020-06-06

Az elmúlt időszakban kevesebbet hallhattatok rólunk, a háttérben azonban komoly fejlesztések zajlottak. Erről és a soron következőkről írok most nektek, mert nagy örömömre szolgál, hogy rá is kérdeztetek :-)
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben?
2020 / 4.
Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben? »
2020-06-03

Világunk átalakulásának vagyunk tanúi hónapok óta.
... egy új valóság van kialakulóban melyet tudomásul kell vennünk és kinek-kinek egyénileg kell megtalálnia azt a módot, ahogy tovább működhet
...


Koronavírus idején:
d'Elhoungne Mit nekem Kovid-19!
2020 / 3.
Mit nekem Kovid-19! »
2020-04-19

37. nap önkéntes elvonultságban. Odakint virágzó hársfák, kergetődző nyulak és
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Túl a jelenlegi helyzeten
2020 / 2.
Túl a jelenlegi helyzeten »
2020-04-11

Fontos, hogy szükség szerint változtasd meg a gondolkodásod és fókuszálj valami másra, pozitív dolgokra, a belső egyensúlyodra. Azt nem tudjuk felügyelni, hogy mi történik a világban, de részben kontrollálhatjuk azt, ami velünk történik.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Ki a d`Elhoungne Divatház tervezője?
2020 / 1.
Ki a d`Elhoungne Divatház tervezője? »
2020-02-03

A második videó a d`Elhoungne Divatház tervezőjének, d`Elhougne Zsuzsannának szakmai útját mutatja be.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Így öltöztetünk fel Téged is
2019 / 9.
Így öltöztetünk fel Téged is »
2019-12-06

Létrehoztunk egy youtube csatornát a d`Elhoungne Divatház számára, ahová feltöltöttük az első werk filmünket, amiből azt tudhatod meg, hogyan öltöztetünk fel téged is.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Farmerkék trendek 2019
2019 / 8.
Farmerkék trendek 2019 »
2019-06-04

A farmer a divatvilág főnixmadara, 1000 és egy új életre kel. Hol klasszikus indigókék, hol fekete, hol színes, hol koptatott, hol kőmosott, hol lyuggatott, hol felülfestett, hol bevonatos, hol hímzett, flitterezett, ringlizett, ... A variációk sora kifogyhatatlan.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Fürdőruha trendek 2019
2019 / 7.
Fürdőruha trendek 2019 »
2019-05-25

A mostani időjárás nem kedvez ugyan a fürdőruha viselésnek, de előbb utóbb csak beköszönt a nyár. Én mindenképp optimista vagyok, ezért szánom ezt a cikket a fürdőruha trendek ismertetésére.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Fotóztunk
2019 / 6.
Fotóztunk »
2019-05-17

Különleges napot töltöttem, néhány nem hétköznapi emberrel. Lefotóztuk a mostanában elkészült öltözeteket.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Paco Rabanne 2019 Resort
2019 / 5.
Paco Rabanne 2019 Resort »
2019-05-08

Ígértem egy cikket nektek a francia divat fenegyerekének - lásd az előző cikkemben miért emlegették így - 2019 tavaszi kollekciójáról, mint számomra ezen szezonban a legkedvesebbről. Ez a 2019 RESORT, tehát hétvégi, kikapcsolódós, nyaralós, bulizós - azaz nem munkába járós - kollekciót 2018 június 19-én mutatták be Párizsban.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Paco Rabanne a sokoldalú
2019 / 4.
Paco Rabanne a sokoldalú »
2019-05-03

Szervusz, kedves olvasóm!
Ígéretem szerint ma Paco Rabanne (1934 február 18.-) 2019 Resort kollekciójáról és a Divatházról írok.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Divattervező vs. Ruhatervező
2019 / 3.
Divattervező vs. Ruhatervező »
2019-04-26

Üdvözöllek ismét!!! d`Elhougne Zsuzsanna vagyok, a te jövőbeni ruhaterveződ / öltözködésterveződ / divatterveződ és a d`Elhoungne DivatBlog szerzője. :-)
Divatház, kollekció, szezon, ruhatervező, divattervező vagy stylist! Csak úgy ömlenek a meghatározások, de vajon tudod kedves olvasó mit takarnak valójában? Azt hiszem teljes a káosz a köztudatban, sajtóban, de talán még a tervezők körében is sok kifejezés kapcsán.
...


Nekünk tetszett:
d'Elhoungne Tavaszi bolondságok egykor
2019 / 2.
Tavaszi bolondságok egykor »
2019-04-26

Sikk a szalonból: Az utóbbi két év a bogyós gyümölcsök, citrusfélék és dinnye bűvöletében telt el a divatban. Mármint cseresznye a fülben, a cipőn, citrom, dinnye a textílián,
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Ajándékaink 1-4.
2019 / 1.
Ajándékaink 1-4. »
2019-04-26

A jövőben itt olvashatsz majd az újdonságainkról, divat hírekről, érdekességekről, a következő kollekciónkról és várható ajándékaidról is.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne d`Elhoungne DivatBlog START!
2019 / 0.
d`Elhoungne DivatBlog START! »
2019-04-26

Miért kövess engem?
- Mert - ha itt vagy - érdekel a divat, érdekelnek a trendek és szeretnél olvasni róluk, érdekel a viselettörténet, kíváncsi vagy arra ki vagyok, mi ez a márka, hogyan dolgozik egy tervező, milyen az élete.
- Szeretnéd tudni mi áll jól neked, milyen színt, formát, hosszt viselj,
... 

ÉletMód:

2020 / 4. Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben?

Világunk átalakulásának vagyunk tanúi hónapok óta. Ebben az átalakulásban gyárak, üzemek zárnak be, sokan elveszítik a munkájukat, sok dologgal, intézkedéssel szemben az emberek értetlenül állnak. A kormányok számos országban leállították, vagy jelentősen lassították a gazdaságot, ami példátlan. Milliárdnyi ember karanténban van, és több millióan váltak munkanélkülivé világszerte. Az a biztonság, amit eddig a munkahely, vagy a helyi gazdasági környezet (továbbiakban: piac) jelenthettek megváltozott. Mindezek okán egy új valóság van kialakulóban melyet tudomásul kell vennünk és kinek-kinek egyénileg kell megtalálnia azt a módot, ahogy tovább működhet. Az alábbi blogbejegyzés ebben igyekszik támpontot adni.

d'Elhoungne Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben?

forrás: pixaby free grafika feldolgozása

d'Elhoungne Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben?

forrás: pixaby free grafika feldolgozása

Munkavállakói szemszögből nézve, vannak foglalkozások melyek igénylik a személyes jelenlétet, vagyis fizikailag jelen kell lenned az adott munkahelyen (például: szobafestő, pincér, kertész, taxi sofőr). Azon emberek számára, akik ezekkel a foglalkozásokkal bírnak az otthoni munkavégzés nem jöhet szóba. Így a jelenlegi szituációban kedvezőbb azok helyzete, akik otthonról is el tudják látni a munkájukat, mivel alapvetően egy laptop és egy telefon elegendő hozzá. E vonatkozásban jelentős a szerepe annak, hogy milyen lehetőségek vannak még a tarsolyodban, ha a fizikai jelenléted a munkáltatód nem igényli, mert nem is működik az adott helyzetben. Mindez előrevetíti felértékelődését az olyan munkáknak, szakmáknak, melyek végzéséhez ténylegesen nem feltétlenül kell megjelenned a munkahelyeden. Alapvetően tehát olyan képességekről, készségekről van szó, melyeket el tudsz adni a (munkaerő)piacon. Olyan képességekről, készségekről van szó, melyekkel pénzt tudsz keresni. Napjainkban tehát felértékelődik a tudás, ami nem feltétlen diplomaként jelenik meg, hanem adott esetben egy portfólió, egy elvégzett munka felmutatásában, ami tükrözi azt, hogy képes vagy értéket leszállítani. Azzal is számolnod kell persze, hogy ezeknél a munkáknál alapvetően nem az időd, hanem a teljesítményed lesz megfizetve a megbízó által, tehát jónak kell lenned abban, amit csinálsz!

Nagyon szerencsés helyzetben vagy tehát, ha olyan képességgel rendelkezel, mely az alkotókészségedre épül, és ezen képesség adja a piacon eladható munkád alapját. Így például ha grafikus, illusztrátor, videoszerkesztő, képszerkesztő, tervező, webmester, tartalomgyártó, vagy szövegíró vagy, hogy csak néhányat említsek. Ugyancsak szerencsés helyzetben tudhatod magad, ha az offline világban végzendő munkád át tudod ültetni az online világba, például ha nyelvtanár, vagy coach vagy. Ezekben az esetekben tehát van képességed arra, hogy értéket állíts elő és kínálj online. A munkád értékességét pedig annak minősége határozza meg. Ha ezen emberek közé tartozol légy büszke magadra és becsüld meg azt a képességed ami megadatott, vagy amit életed során tökélyre fejlesztettél. Légy büszke arra, hogy kreativitásod mely a személyiségtulajdonságod része lehetővé teszi az alkotást. E képességeddel ugyanis kiemelkedhetsz a tömegből. Amennyiben ilyen képeséggel bírsz az egyúttal azt is jelentheti, hogy nem vagy a helyi szűk piac ingadozásának kitéve, nem vagy a helyi gazdasághoz kötve, hisz a munkád a világ bármely pontjáról bármely pontjára kínálhatod. Mindez hatalmas szabadságot biztosíthat, és nagyon stabil pénzügyi alapokat teremthet a számodra. Amennyiben nincs ilyen képesség a birtokodban, vagy a munkád nem tudod áthelyezni az online térbe, úgy kezdj el szert tenni egyre, illetve kezdj el gondolkodni a jövőbeli lehetőségeiden.

Alapvetően az egész gazdaság, és a vállalkozások nagy része is le van lassulva. Ezt a helyzetet ha vállalkozóként kiélezett üzleti érzékkel rendelkezel, igyekszel a magad javára fordítani. Ahelyett tehát, hogy csak passzívan várod a helyzet jobbra fordulását és amikor ez bekövetkezik majd megteszed a szükséges lépéseket, már most kezdd el keresni a lehetőségeket, mi több kezdj el cselekedni. Ez a lelassult állapot előnyként mutatkozhat meg számodra, mivel alapvetően kisebb konkurenciával kell megküzdened a piacon a fentebb vázolt helyzet miatt. Tehát most nem vissza kell vonulnod, hanem ellenkezőleg, cselekvővé kell válnod. Így reklámozd, népszerűsítsd jobban a vállalkozásod, mert ebben a periódusban a kevesebb aktív versenytárs miatt jobban felfigyelhetnek rád. Keresd meg a potenciális befektetőket, keress együttműködő partnereket. Weboldal tulajdonosként kutass olyan marketing lehetőségek után, melyek együttműködéssel kecsegtethetnek (drop shipping, elektronikus piactér, online vásárlási klubok, affeliate marketing stb). Az online világ számtalan lehetőséget kínál, ugyanakkor nem biztos, hogy célszerű minden tevékenységedet az online térbe helyezni, hisz egyszer netán ez is összeomolhat. Ebben az esetben pedig azok helyzete lenne kedvezőbb, akik fizikailag is elérhetők. A kooperációnak így még fontosabbá kell válnia, mint eddig bármikor. Az olyan együttműködésekbe azonban nem szabad belemenned, melyekbe ugyan viszed a tudásod, a vállalkozásod által előállított értéket, de kizárólag a másik fél számára hoz előnyöket. Mindezek alapján tehát mindig azokat az együttműködéseket kell keresned, melyben a partnerek, az együttműködő felek kölcsönösen jól járnak. Abban az esetben, ha jelen vagy a közösségi médiában ugyancsak nem csökkentened kell a tartalomgyártást, hanem növelned kell azt, hisz az emberek nem tudnak eljárni otthonról, nem tudnak szórakozni menni, ugyanakkor jelentős mennyiségben fogyasztják az internetes tartalmakat. Ami azonban kulcsfontosságú, az a minőségi tartalom gyártása, legyen az egy blog, vagy vlog vagy bármi egyéb online formában megnyilvánuló tartalmi produktum.

A másik fontos teendőd, amit meg kell tenned akár vállalkozó, akár magánember vagy az, hogy átgondolod miként teheted magad kevésbé függővé a helyi piac ingadozásaitól. Vonatkozik ez arra a szegmensre melyben vállalkozóként tevékenykedsz, és ugyanúgy vonatkozik a munkahelyedre is. Gondolkozz azon, hogy miként tudod szélesíteni a portfolódiódat, milyen szolgáltatásokat, tevékenységeket tudsz még beemelni a vállalkozói tevékenységedbe. Meglehet, hogy át kell strukturálnod az üzleti modelled, vagy más beszerzési forrásokat, értékesítési csatornákat, célpiacot kell találnod. Kínálj olyan dolgot a piacon amit csak te tudsz, amivel az emberek problémáira, mindarra ami hiányként jelentkezik az életükben megoldást kínálsz. Magánemberként pedig azt kell átgondolnod, hogy miként tudod csökkenteni a kitettséged egyetlen munkáltató felé. Ebben megoldást jelenthetnek a blog korábbi részében írottak.

d'Elhoungne Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben?

forrás: pixaby free grafikák feldolgozása

d'Elhoungne Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben?

forrás: pixaby free grafikák feldolgozása

Praktikus stratégiákra van tehát szükséged, melyeket használni tudsz vállalkozóként, vagy magánemberként. Globálisan kell gondolkodnod, nem pusztán a szűk helyi piaci lehetőségekben. Mindkét esetben szükséges hogy több lábon állj, eladható tudással rendelkezz, könnyen, rugalmasan alkalmazkodj a változásokhoz (légy amolyan személyiség nélküli ember e vonatkozásban), és a váratlan helyzetekre felkészülve rendelkezz anyagi tartalékkal. Ez utóbbit illetően ingyenesen letöltheted a heti és havi összesítő kimutatásainkat (lásd a bejegyzés alatt!) pénzügyeid nyomon követéséhez, hisz ha nem rendelkezel pénzügyi fegyelemmel nagyon nehéz lesz összegyűjtened azt a bizonyos tartalékot.

A jelenlegi helyzet mindenképpen a fentiekre kell, hogy sarkallja az embereket, hisz a világ számos országában a munkanélkülivé vált emberek száma eddig soha nem látott mértékben emelkedett igen rövid idő leforgása alatt, mivel számos munkáltató bevétel és tartalék híján arra kényszerült, hogy leépítéseket hajtson végre. Ez a szám csak az Amerikai Egyesült Államokat tekintve az elmúlt hónapokban elérte a 30 millió főt. A helyzet sajnos a többi országban sem mutat rózsásabb képet. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ezeket az embereket az adott ország kormányainak támogatnia kell, ellátást kell biztosítania számukra. Ijesztő ebben a helyzetben az is, hogy nem igen van lehetősége az egyéneknek más országokban munkát találni, hisz alapvetően minden országnak azzal kell szembenéznie és megküzdenie, hogy a saját állampolgárai számára megélhetési lehetőséget biztosítson. Másik kérdés, hogy azok a gyárak, vállalatok, vállalkozások melyek bezárni kényszerültek, képesek lesznek-e újra indítani termelésüket, tevékenységüket. Egyáltalán tudják-e folytatni a korábbi tevékenységüket, és ha igen hány munkavállalóval lesznek rá képesek, vagy esetlegesen a piacon már nem lesz igény a tevékenységükre, az általuk nyújtott szolgáltatásokra.

A helyzetet, amiben napjainkban élni kényszerülünk próbáld abból a szempontból is szemlélni, hogy mit tanulhatsz belőle! Furcsán hangozhat ez mondat, de ha jobban belegondolsz nincs más lehetőséged. Ha tetszik, ha nem, a konkrét helyzet adott, és ebben kell pillanatnyilag élnünk, tevékenykednünk. Átgondolva "mit vihetsz magaddal" a jelenlegi helyzetből, akár a személyiségedet is formálni, építeni tudod. Például megtanulod értékelni az egészséged, és mindazt amid van. Megtanulod értékelni az élet apró örömeit, mint vacsora a barátokkal, kirándulás a hegyekbe, a szabad mozgás és utazás lehetősége. Mindezt eddig természetesnek, magától értetődőnek vettük. Ráébredsz arra, hogy felelősséggel tartozol a másik ember iránt is, rádöbbensz arra, hogy nincs helye halogatásnak az életedben, és nem lehet úgy élni, hogy majd jövőre, majd a jövő héten, majd holnap, mert megeshet, hogy jövőre, a jövő héten, holnap nem tudod megtenni mindazt, amit egészen addig halogattál. Ráébredhetsz arra, hogy sokkal rugalmasabbnak, alkalmazkodóbbnak kell lenned, és mindenekelőtt ráébredsz arra, hogy bármilyen jellegű változás, bármikor bekövetkezhet. És talán ráébredsz arra is, hogy ezentúl a magad módján célszerű felkészülnöd bárminemű változásra. A jelenlegi helyzet tehát amit a korona vírus kiváltott, mindannyiunkat kihívások elé állít. Amit tehetünk, hogy összeszedettek, higgadtak, nyugodtak maradunk, átgondoljuk a helyzetünket, megkeressük a potenciális lehetőségeinket és teszünk azért, hogy a lehető legjobb módon, mi több lehetőség szerint - emberileg, érzelmileg, fizikailag, ismereteinket, tudásunkat tekintve - megerősödve kerüljünk ki belőle. Amennyiben ez így fog történni azt nem szerencsédnek köszönheted majd, hanem a felkészültségednek, a flexibilitásodnak, az akaraterődnek, és a kitűzött céljaidnak.


d'Elhoungne Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben?

forrás: pixaby free grafika feldolgozása

d'Elhoungne Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben?

forrás: pixaby free grafika feldolgozása

Mondandóm végén meg kell említenem Bill Gates a Microsoft cég alapítójának a nevét, aki kétszer egy évben 7 napot tölt egy erdőben teljes magányban, mely időt "gondolkodási hét"-nek nevez. Ez alatt az idő alatt sokat olvas, sokat ír, és természetesen sokat gondolkodik. Nem használja a telefonját, a számítógépét, távol helyezi magát az úgynevezett civilizált világtól. Miért fontos, hogy biztosítsunk időt arra, hogy saját magunk társaságában legyünk, hogy saját magunk társaságát élvezzük? Azért, mert túl sok a megoldandó feladat, a megoldandó probléma körülöttünk és az emberek többségének nincs ideje, lehetősége arra, hogy átgondolja mit is akar valójában, merre tart vagy merre akar tartani az életben. Az emberek többsége nem hagy időt a maga számára arra, hogy konstruktívan tudjon gondolkodni terveiről, céljairól, a célok eléréséhez szükséges teendőkről, a következő lépésről. Márpedig ha vállalkozó, üzletasszony vagy, vagy csak változtatni kívánsz az életeden, szükséged van neked is arra az időre, amikor mindezekről elmélkedhetsz magadban. Többnyire túl sok és túl nagy a mások által kiváltott gondolati zaj körülöttünk ahhoz, hogy ezt megtehessük. Építsd be az életbe te is a "gondolkodási időt", amikor terveket készítesz és kidolgozod a stratégiád! Ide kívánkozik Richard Branson nevének említése is, aki a világméretű Virgin vállalatcsoport alapítójaként és tulajdonosaként máig megőrizte azt a szokását, hogy mindig magánál hord egy noteszt és az ötleteit abba jegyzeteli. Emeld be te is ezt a szokást az életedbe, ha nem akarod, hogy az ötleteid a feledés homályába vesszenek.

Végül nem hagyhatom szó nélkül azon reményem kifejezését, hogy Te kedves olvasó azon intelligens emberek közé tartozol, akik felelősen élik életüket, és ebbe a felelősségtudatba beletartozik a másik ember iránt érzett felelősség is. Ennek megfelelően pedig viseled az arcmaszkot és a kesztyűt legalább a tömegközlekedési eszközökön és zárt terekben. Ebben a helyzetben ugyanis senki sem gondolhatja, hogy a másik ember egészsége nem az ő felelőssége is.

Szeretnénk hallani Rólad! Írj az e-mail címünkre! Keress minket bátran!

Szeretettel:
d`Elhougne Krisztina

Az ingyenes mellékletekért kattints ide: heti és havi kimutatási segédletek (négyféle) »
Ha nem működne a link, kérd e-mailben és elküldjük neked. :-)

Szerkesztő:
Kérjük, hogy támogass a munkánkban és ajánld másoknak is a delhoungne.com oldalt! Köszönjük.
:-)
Iratkozz fel (itt lentebb) híreinkre, blogunkra!
2020-06-03

  Még senki sem szólt hozzá ehhez a témához, te lehetsz az első. 😍
 
Biztosan megérted, hogy ellenőrizzük a hozzászólásodat, tartalmaz-e tiltott tartalmat, mint: káromkodás, politizálás, rosszindulatú megjegyzés, vagy reklám. :-) Amennyiben bármi ilyesmi lenne benne, töröljük és emailben közöljük veled a törlés okát. Három, súlyos esetben már az első alkalom után letilthatjuk a hozzászólásaidat.

 

d'Elhoungne stílusalakítás
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?
d'Elhoungne stílusalakítás
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?

 

Weboldalunk is használ-kat a jobb felhasználói élmény érdekében. Ha tovább böngészel, beleegyezel a használatukba.
d'Elhoungne © Divatház - Zsuzsanna d'Elhougne


© 2018 d'Elhoungne Minden jog fenntartva.