Üdvözöljük! Kérjük, engedélyezze a javascript használatát, mert ez szükséges a weboldalunk működéséhez! Köszönjük. :-) d'Elhoungne Divatház • Fashion House • Internetes áruház • Női ruházat

HÍREK - BLOG:

d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne 2021 júniusi első pezsgőpartink - Színem szerint 3 tervezővel
2021 / 3.
2021 júniusi első pezsgőpartink - Színem szerint 3 tervezővel »
2021-06-02

Tavasz-nyár-ősz vagy tél típus vagy? Esetleg még nem tudod? Sebaj, mert hármunk kínálatában rengeteg szép öltözetet és ékszert próbálhatsz fel miközben finom pezsgő és házisüti ízét élvezed. Hozd el a barátnődet is, hagy kényeztessük el mindkettőtöket! Sok szeretettel, egyszeri, csak itt érvényes kedvezményekkel és kínálattal várunk, 1 teljes órán át csak rátok figyelünk, titeket szépítünk majd!
...


DivatBlog:
d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári NŐI Kelmetrendek a párizsi Premiere Visionról
2021 /2
2021 tavaszi-nyári NŐI Kelmetrendek a párizsi Premiere Visionról »
2021-04-20

Milyen kelméket láthatunk tehát a Premiere Vision ajánlatában, mit keressünk az üzletek polcain? Erről írok ebben a cikkemben.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról
2021 / 1.
2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról »
2021-02-25

A Premiere Vision a világ legnagyobb és legfontosabb alapanyag, kellék (ruházati) és színtrend, mintatrend, kelmetrend szakvására. Öt színkártyát ajánl a szakvásár trendcsoportja a kényelmes utcai öltözködés számára.
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Köszöntjük az Új Esztendőt!
2020 / 7.
Köszöntjük az Új Esztendőt! »
2021-01-01

Véget ért a patkány éve, elkezdődött a bivaly éve. Vajon mit hoz?
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Ajándékozás - amit eddig talán nem tudtál
2020 / 6.
Ajándékozás - amit eddig talán nem tudtál »
2020-12-18

Protokoll, viselkedés kultúra, törődés? Nagy értékű vagy kis értékű, személyes, vagy személytelen ajándék? Elfogadhatom, vagy vissza kell küldenem?
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne 2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink.
2020 / 5.
2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink. »
2020-06-06

Az elmúlt időszakban kevesebbet hallhattatok rólunk, a háttérben azonban komoly fejlesztések zajlottak. Erről és a soron következőkről írok most nektek, mert nagy örömömre szolgál, hogy rá is kérdeztetek :-)
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben?
2020 / 4.
Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben? »
2020-06-03

Világunk átalakulásának vagyunk tanúi hónapok óta.
... egy új valóság van kialakulóban melyet tudomásul kell vennünk és kinek-kinek egyénileg kell megtalálnia azt a módot, ahogy tovább működhet
...


Koronavírus idején:
d'Elhoungne Mit nekem Kovid-19!
2020 / 3.
Mit nekem Kovid-19! »
2020-04-19

37. nap önkéntes elvonultságban. Odakint virágzó hársfák, kergetődző nyulak és
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Túl a jelenlegi helyzeten
2020 / 2.
Túl a jelenlegi helyzeten »
2020-04-11

Fontos, hogy szükség szerint változtasd meg a gondolkodásod és fókuszálj valami másra, pozitív dolgokra, a belső egyensúlyodra. Azt nem tudjuk felügyelni, hogy mi történik a világban, de részben kontrollálhatjuk azt, ami velünk történik.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Ki a d`Elhoungne Divatház tervezője?
2020 / 1.
Ki a d`Elhoungne Divatház tervezője? »
2020-02-03

A második videó a d`Elhoungne Divatház tervezőjének, d`Elhougne Zsuzsannának szakmai útját mutatja be.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Így öltöztetünk fel Téged is
2019 / 9.
Így öltöztetünk fel Téged is »
2019-12-06

Létrehoztunk egy youtube csatornát a d`Elhoungne Divatház számára, ahová feltöltöttük az első werk filmünket, amiből azt tudhatod meg, hogyan öltöztetünk fel téged is.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Farmerkék trendek 2019
2019 / 8.
Farmerkék trendek 2019 »
2019-06-04

A farmer a divatvilág főnixmadara, 1000 és egy új életre kel. Hol klasszikus indigókék, hol fekete, hol színes, hol koptatott, hol kőmosott, hol lyuggatott, hol felülfestett, hol bevonatos, hol hímzett, flitterezett, ringlizett, ... A variációk sora kifogyhatatlan.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Fürdőruha trendek 2019
2019 / 7.
Fürdőruha trendek 2019 »
2019-05-25

A mostani időjárás nem kedvez ugyan a fürdőruha viselésnek, de előbb utóbb csak beköszönt a nyár. Én mindenképp optimista vagyok, ezért szánom ezt a cikket a fürdőruha trendek ismertetésére.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Fotóztunk
2019 / 6.
Fotóztunk »
2019-05-17

Különleges napot töltöttem, néhány nem hétköznapi emberrel. Lefotóztuk a mostanában elkészült öltözeteket.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Paco Rabanne 2019 Resort
2019 / 5.
Paco Rabanne 2019 Resort »
2019-05-08

Ígértem egy cikket nektek a francia divat fenegyerekének - lásd az előző cikkemben miért emlegették így - 2019 tavaszi kollekciójáról, mint számomra ezen szezonban a legkedvesebbről. Ez a 2019 RESORT, tehát hétvégi, kikapcsolódós, nyaralós, bulizós - azaz nem munkába járós - kollekciót 2018 június 19-én mutatták be Párizsban.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Paco Rabanne a sokoldalú
2019 / 4.
Paco Rabanne a sokoldalú »
2019-05-03

Szervusz, kedves olvasóm!
Ígéretem szerint ma Paco Rabanne (1934 február 18.-) 2019 Resort kollekciójáról és a Divatházról írok.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Divattervező vs. Ruhatervező
2019 / 3.
Divattervező vs. Ruhatervező »
2019-04-26

Üdvözöllek ismét!!! d`Elhougne Zsuzsanna vagyok, a te jövőbeni ruhaterveződ / öltözködésterveződ / divatterveződ és a d`Elhoungne DivatBlog szerzője. :-)
Divatház, kollekció, szezon, ruhatervező, divattervező vagy stylist! Csak úgy ömlenek a meghatározások, de vajon tudod kedves olvasó mit takarnak valójában? Azt hiszem teljes a káosz a köztudatban, sajtóban, de talán még a tervezők körében is sok kifejezés kapcsán.
...


Nekünk tetszett:
d'Elhoungne Tavaszi bolondságok egykor
2019 / 2.
Tavaszi bolondságok egykor »
2019-04-26

Sikk a szalonból: Az utóbbi két év a bogyós gyümölcsök, citrusfélék és dinnye bűvöletében telt el a divatban. Mármint cseresznye a fülben, a cipőn, citrom, dinnye a textílián,
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Ajándékaink 1-4.
2019 / 1.
Ajándékaink 1-4. »
2019-04-26

A jövőben itt olvashatsz majd az újdonságainkról, divat hírekről, érdekességekről, a következő kollekciónkról és várható ajándékaidról is.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne d`Elhoungne DivatBlog START!
2019 / 0.
d`Elhoungne DivatBlog START! »
2019-04-26

Miért kövess engem?
- Mert - ha itt vagy - érdekel a divat, érdekelnek a trendek és szeretnél olvasni róluk, érdekel a viselettörténet, kíváncsi vagy arra ki vagyok, mi ez a márka, hogyan dolgozik egy tervező, milyen az élete.
- Szeretnéd tudni mi áll jól neked, milyen színt, formát, hosszt viselj,
... 

DivatBlog:

2019 / 7. Fürdőruha trendek 2019

A mostani időjárás nem kedvez ugyan a fürdőruha viselésnek, de előbb utóbb csak beköszönt a nyár. Én mindenképp optimista vagyok, ezért szánom ezt a cikket a fürdőruha trendek ismertetésére. Van azért önző okom is, mégpedig az, hogy készülnek a d`Elhoungne márka fürdőruhái és kedvez nekem, ha képben vagy, azaz várod és értékeled az újdonságokat.

Mindig, minden szezonban sokféle trendirányzat létezik az egyes termékkategóriákon belül, azaz sokféle casual trend, sportruházati trend, női és férfi ruházati trend fürdőruha trend,.... Most ez utóbbiról írok.

2019-ben rendkívül változatos a kelme, motívum és forma kínálat. Fényes műbőr, metál és glitteres felületek, lamé és a bársony, ami a textíliák között a legnyerőbb. A motívumok közül a teljesen egyszínű, a kígyóbőr mintás, párducmintás, aprókockás, farmer hatású, csíkos, apróvirágos no meg az őserdei virág és levélmintás fürdőruhákban leszel divatos.

A nemzetközi kínálatból a legszebb és legjellemzőbb modelleket válogattam ki nektek, megjelölve a márkák nevét. A fürdőruhák 300-900 USD, azaz 85 000-270 000 Ft körüli áron vásárolhatók meg. Ezek nem magyar pénztárcára szabott árak, nem úgy mint a mieink lesznek.

A fürdőruha fazontrendek között a "V" alakban mélyen, kerekített aljjal dekoltált egyrészes az éllovas, de bármilyen mélységű "V" kivágás divatos, ha pedig ez nem tetszik, választhatod még a mell fölött egyenesen szabott és az egyvállas fazont is.

d'Elhoungne Fürdőruha trendek 2019

forrás: www.net-a-porter.com, www.modaoperandi.com, www.bananamoon.com, www.farfetch.com, shop.nordstrom.com, patbo.com

d'Elhoungne Fürdőruha trendek 2019

forrás: www.net-a-porter.com, www.modaoperandi.com, www.bananamoon.com, www.farfetch.com, shop.nordstrom.com, patbo.com

A kétrészeseknél az úgynevezett crop bikini vezet, melynek a felsőrésze olyan kinézetű, mintha csak egy széles szalagot viselnél valamilyen vállpánttal ellátva. Ha mellben erősebb vagy széles vállpántos és rejtett kosaras kivitelt válassz, bár ez a fazon az én véleményem szerint nem telt keblű hölgyeknek való.

Figyelem! A kis mellű nők is ügyeljenek fürdőruha vásárláskor arra, hogy legyen mellformázó varrás a felsőn, illetve az egyrészes fürdőruhán - bármilyen fazonú is -, mert a mellformázó nélküli fürdőruha minden testalkatú nő keblét lelapítja. Itt jelzem, hogy az egy-két ezer forintos bikini felsőkön nem szokott formázóvarrás lenni, mert ennek szerkesztése, szériázása és varrása jelentős munka és idő ráfordítással és így költséggel jár. Ha tehát szeretnéd kihozni a strandi megjelenésedből a legtöbbet, be kell ruháznod egy szabásában is igényes darabba. Mi ilyeneket készítünk és hamarosan jön az első fürdőruha kollekciónk limitált kiadásban.

A bikinik alsórésze ugyanúgy magasan szabott derékrésszel a legdivatosabb, ahogyan a szoknyák és nadrágok. Ettől függetlenül a pici háromszög alsót kedvelők is megtalálják amit szeretnek.

Az alsók és egyrészesek combhasítéka minden verzióban elképzelhető a szinte száras megoldástól a magas, akár derékig, vagy derék fölöttig ívelt kivágásig. A szezont a magas hasítékolás uralja, tehát az igazán trendi, de vigyázat! A magasan hasítékolt combvonal növeli ugyan a láb és a comb hosszát, viszont kiemeli a csípőcsontot és a combon, fenéken megjelenő hurkákat, szóval önkritikával válasszunk ilyen megoldást! Én csak feszes combú fiataloknak ajánlom!

A bikinik és az egyrészesek között idén a díszítetlenek a legmenőbbek, mert szabadon érvényesül a kelméjük és a szabásvonaluk. Persze e mellett választhatsz teljesen beraffolt darabot (alábélelve előnyösen takarja az esetleges hurkácskákat), vagy raffolt keskeny, illetve gloknis széles fodorral díszítettet is.

d'Elhoungne Fürdőruha trendek 2019

forrás: www.net-a-porter.com, www.modaoperandi.com, www.bananamoon.com, www.farfetch.com, shop.nordstrom.com, patbo.com

d'Elhoungne Fürdőruha trendek 2019

forrás: www.net-a-porter.com, www.modaoperandi.com, www.bananamoon.com, www.farfetch.com, shop.nordstrom.com, patbo.com

Az idei szezon fürdőruhái igazán öltöztetnek. Egyik fontos kellékük az öv. Csatos formában, vagy széles pántként masnira kötve, de akár bújtatóba húzott zsinórként is.

A harmadik montázson ujjas fürdőruhákat látsz. Gondolom, nagyon idegen számodra a látványuk. Ez egy erősödő trend, amit a vásárlói igény hívott életre, ezért mutatom be.

Jobban átgondolva egyébként több előnye is van. Emlékezz csak, hogy a Balaton déli partján hosszasan sétálva a mély víz felé a vállad és karod ég le leginkább, amit egy UV védelmet nyújtó ujjas fürdőruha jobban kivédene, mint a vízben lemosósó naptej, így azok számára lehet igazán célszerű megoldás, akik sokat tartózkodnak a vízben.

Ugyanakkor a napozást, úszást megunva csupán egy szoknyát / nadrágot felvéve máris utcai ruhát viselőnek tűnsz. Sok gyártó gondol erre az igényre és dresszeihez, bikiniihez eleve kínál egy szoknyácskát.

d'Elhoungne Fürdőruha trendek 2019

forrás: www.net-a-porter.com, www.modaoperandi.com, www.bananamoon.com, www.farfetch.com, shop.nordstrom.com, patbo.com

d'Elhoungne Fürdőruha trendek 2019

forrás: www.net-a-porter.com, www.modaoperandi.com, www.bananamoon.com, www.farfetch.com, shop.nordstrom.com, patbo.com

Ha tetszett a cikkem - és remélem így van - kérlek, támogasd a munkámat és oszd meg ennek az oldalnak a linkjét a barátaiddal, miután feliratkoztál - itt lejjebb - a hírlevelemre / blogomra, hogy értesíthesselek a következő értékes tartalomról és az elkészült fürdőruhákról! Köszönöm.

Szeretettel:
d`Elhougne Zsuzsanna
a te öltözködésterveződ :-)

2019-05-25

  Még senki sem szólt hozzá ehhez a témához, te lehetsz az első. 😍
 
Biztosan megérted, hogy ellenőrizzük a hozzászólásodat, tartalmaz-e tiltott tartalmat, mint: káromkodás, politizálás, rosszindulatú megjegyzés, vagy reklám. :-) Amennyiben bármi ilyesmi lenne benne, töröljük és emailben közöljük veled a törlés okát. Három, súlyos esetben már az első alkalom után letilthatjuk a hozzászólásaidat.

 

d'Elhoungne stílusalakítás
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?
d'Elhoungne stílusalakítás
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?

 

Weboldalunk is használ-kat a jobb felhasználói élmény érdekében. Ha tovább böngészel, beleegyezel a használatukba.
d'Elhoungne © Divatház - Zsuzsanna d'Elhougne


© 2018 d'Elhoungne Minden jog fenntartva.