Üdvözöljük! Kérjük, engedélyezze a javascript használatát, mert ez szükséges a weboldalunk működéséhez! Köszönjük. :-) d'Elhoungne Divatház • Fashion House • Internetes áruház • Női ruházat

HÍREK - BLOG:

d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne 2021 júniusi első pezsgőpartink - Színem szerint 3 tervezővel
2021 / 3.
2021 júniusi első pezsgőpartink - Színem szerint 3 tervezővel »
2021-06-02

Tavasz-nyár-ősz vagy tél típus vagy? Esetleg még nem tudod? Sebaj, mert hármunk kínálatában rengeteg szép öltözetet és ékszert próbálhatsz fel miközben finom pezsgő és házisüti ízét élvezed. Hozd el a barátnődet is, hagy kényeztessük el mindkettőtöket! Sok szeretettel, egyszeri, csak itt érvényes kedvezményekkel és kínálattal várunk, 1 teljes órán át csak rátok figyelünk, titeket szépítünk majd!
...


DivatBlog:
d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári NŐI Kelmetrendek a párizsi Premiere Visionról
2021 /2
2021 tavaszi-nyári NŐI Kelmetrendek a párizsi Premiere Visionról »
2021-04-20

Milyen kelméket láthatunk tehát a Premiere Vision ajánlatában, mit keressünk az üzletek polcain? Erről írok ebben a cikkemben.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról
2021 / 1.
2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról »
2021-02-25

A Premiere Vision a világ legnagyobb és legfontosabb alapanyag, kellék (ruházati) és színtrend, mintatrend, kelmetrend szakvására. Öt színkártyát ajánl a szakvásár trendcsoportja a kényelmes utcai öltözködés számára.
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Köszöntjük az Új Esztendőt!
2020 / 7.
Köszöntjük az Új Esztendőt! »
2021-01-01

Véget ért a patkány éve, elkezdődött a bivaly éve. Vajon mit hoz?
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Ajándékozás - amit eddig talán nem tudtál
2020 / 6.
Ajándékozás - amit eddig talán nem tudtál »
2020-12-18

Protokoll, viselkedés kultúra, törődés? Nagy értékű vagy kis értékű, személyes, vagy személytelen ajándék? Elfogadhatom, vagy vissza kell küldenem?
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne 2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink.
2020 / 5.
2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink. »
2020-06-06

Az elmúlt időszakban kevesebbet hallhattatok rólunk, a háttérben azonban komoly fejlesztések zajlottak. Erről és a soron következőkről írok most nektek, mert nagy örömömre szolgál, hogy rá is kérdeztetek :-)
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben?
2020 / 4.
Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben? »
2020-06-03

Világunk átalakulásának vagyunk tanúi hónapok óta.
... egy új valóság van kialakulóban melyet tudomásul kell vennünk és kinek-kinek egyénileg kell megtalálnia azt a módot, ahogy tovább működhet
...


Koronavírus idején:
d'Elhoungne Mit nekem Kovid-19!
2020 / 3.
Mit nekem Kovid-19! »
2020-04-19

37. nap önkéntes elvonultságban. Odakint virágzó hársfák, kergetődző nyulak és
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Túl a jelenlegi helyzeten
2020 / 2.
Túl a jelenlegi helyzeten »
2020-04-11

Fontos, hogy szükség szerint változtasd meg a gondolkodásod és fókuszálj valami másra, pozitív dolgokra, a belső egyensúlyodra. Azt nem tudjuk felügyelni, hogy mi történik a világban, de részben kontrollálhatjuk azt, ami velünk történik.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Ki a d`Elhoungne Divatház tervezője?
2020 / 1.
Ki a d`Elhoungne Divatház tervezője? »
2020-02-03

A második videó a d`Elhoungne Divatház tervezőjének, d`Elhougne Zsuzsannának szakmai útját mutatja be.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Így öltöztetünk fel Téged is
2019 / 9.
Így öltöztetünk fel Téged is »
2019-12-06

Létrehoztunk egy youtube csatornát a d`Elhoungne Divatház számára, ahová feltöltöttük az első werk filmünket, amiből azt tudhatod meg, hogyan öltöztetünk fel téged is.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Farmerkék trendek 2019
2019 / 8.
Farmerkék trendek 2019 »
2019-06-04

A farmer a divatvilág főnixmadara, 1000 és egy új életre kel. Hol klasszikus indigókék, hol fekete, hol színes, hol koptatott, hol kőmosott, hol lyuggatott, hol felülfestett, hol bevonatos, hol hímzett, flitterezett, ringlizett, ... A variációk sora kifogyhatatlan.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Fürdőruha trendek 2019
2019 / 7.
Fürdőruha trendek 2019 »
2019-05-25

A mostani időjárás nem kedvez ugyan a fürdőruha viselésnek, de előbb utóbb csak beköszönt a nyár. Én mindenképp optimista vagyok, ezért szánom ezt a cikket a fürdőruha trendek ismertetésére.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Fotóztunk
2019 / 6.
Fotóztunk »
2019-05-17

Különleges napot töltöttem, néhány nem hétköznapi emberrel. Lefotóztuk a mostanában elkészült öltözeteket.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Paco Rabanne 2019 Resort
2019 / 5.
Paco Rabanne 2019 Resort »
2019-05-08

Ígértem egy cikket nektek a francia divat fenegyerekének - lásd az előző cikkemben miért emlegették így - 2019 tavaszi kollekciójáról, mint számomra ezen szezonban a legkedvesebbről. Ez a 2019 RESORT, tehát hétvégi, kikapcsolódós, nyaralós, bulizós - azaz nem munkába járós - kollekciót 2018 június 19-én mutatták be Párizsban.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Paco Rabanne a sokoldalú
2019 / 4.
Paco Rabanne a sokoldalú »
2019-05-03

Szervusz, kedves olvasóm!
Ígéretem szerint ma Paco Rabanne (1934 február 18.-) 2019 Resort kollekciójáról és a Divatházról írok.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Divattervező vs. Ruhatervező
2019 / 3.
Divattervező vs. Ruhatervező »
2019-04-26

Üdvözöllek ismét!!! d`Elhougne Zsuzsanna vagyok, a te jövőbeni ruhaterveződ / öltözködésterveződ / divatterveződ és a d`Elhoungne DivatBlog szerzője. :-)
Divatház, kollekció, szezon, ruhatervező, divattervező vagy stylist! Csak úgy ömlenek a meghatározások, de vajon tudod kedves olvasó mit takarnak valójában? Azt hiszem teljes a káosz a köztudatban, sajtóban, de talán még a tervezők körében is sok kifejezés kapcsán.
...


Nekünk tetszett:
d'Elhoungne Tavaszi bolondságok egykor
2019 / 2.
Tavaszi bolondságok egykor »
2019-04-26

Sikk a szalonból: Az utóbbi két év a bogyós gyümölcsök, citrusfélék és dinnye bűvöletében telt el a divatban. Mármint cseresznye a fülben, a cipőn, citrom, dinnye a textílián,
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Ajándékaink 1-4.
2019 / 1.
Ajándékaink 1-4. »
2019-04-26

A jövőben itt olvashatsz majd az újdonságainkról, divat hírekről, érdekességekről, a következő kollekciónkról és várható ajándékaidról is.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne d`Elhoungne DivatBlog START!
2019 / 0.
d`Elhoungne DivatBlog START! »
2019-04-26

Miért kövess engem?
- Mert - ha itt vagy - érdekel a divat, érdekelnek a trendek és szeretnél olvasni róluk, érdekel a viselettörténet, kíváncsi vagy arra ki vagyok, mi ez a márka, hogyan dolgozik egy tervező, milyen az élete.
- Szeretnéd tudni mi áll jól neked, milyen színt, formát, hosszt viselj,
... 

Koronavírus idején:

2020 / 3. Mit nekem Kovid-19!

37 nap. Ennyi ideje nem voltam sehol, nem találkoztam egyetlen baráttal, rokonnal sem (ez persze nem panasz, csupán helyzetjelentés), csak dolgozom egy konyhában (a saját műhelyem helyett), maszkokat varrok egy kórháznak (ingyen) és amikor olyan csodás az idő mint ma, a délutánt az erkélyen töltöm. Ez egyébként sok mindenért kárpótol, hisz belengi a levegőt a hársfavirág illata, a szemközti zöldben egy fácánkakas és 5-6 mezei nyúl kergetődzik és van !!! csokifagyi !!! a mélyhűtőben.

Csend viszont nincs. Nincs hétvégén és nincs hétköznap sem. A budapesti emberek (leginkább) 40 alatt nem veszik komolyan a kijárási korlátozást, a távolságtartást és a maszkviselés szükségességét sem. 2-4-6-8 fős csoportokban bóklásznak, kerekeznek, rollereznek, távirányításos autóznak sétálómagnó / táskarádió kísérettel és persze kutyát sétáltatnak. Örömteli változás, hogy a nyugdíjas kinézetű emberek már javarészt viselnek maszkot, a fiatalabbak viszont nem. Tartok tőle, hogy hatásos volt feléjük a szponzorált kommunikáció, mi szerint csak az időseket fenyegeti a kovid-19, a fiatalok, egészségesek úgy esnek át rajta, hogy utólag sem tudják mikor is botlottak bele. Kár, hogy ez sokszor nem így van! :-(

Magyarországon olyan kevés az elvégzett teszt, olyan hiányosak a publikált adatok és annyira sok a titok, hogy elképzelésünk sem lehet a hazai fertőzés mértékéről, korfájáról, lezajlásáról. A szakács is abból főz ami a raktárában és a hűtőjében található, elképzelt kacsacombból nem lesz igazi kacsasült párolt káposztával, pedig milyen finom is az! Így aztán az itt bemutatott filmben nincs is hazai adat, példa. Persze a facebookon különböző posztok alatt sokszor olvashatod a betegségben épp szenvedő, vagy azon már átesett emberek hozzászólásait, innen tudom én is, hogy Budapesten bizony (ovis) pici gyerekek és iskolások is megkapják a vírust (teszttel igazoltan) és az anyukák leírása alapján jó 6 napos nagyon kemény, lázas időszakot szenvednek át. Kíméljük, kíméljétek meg őket ettől! Az erkélyről lenézve bizony azt látom, hogy még ha az anyuka maszkot tesz is fel amikor lemegy futni, a mellette rollerező csemetéjén NINCS maszk. Talán azt hiszik, hogy a gyerekeket valamiféle szent burok óvja meg a támadó, koronás vírusoktól - nem tudom. Egy kedves ismerősöm, aki nem rég Sopronba költözött, elmesélte, hogy egyik nap (még volt iskola) azzal ért haza a kisfia, hogy: `anya, fáj a szemem`. Anya megmérte a lázát és hát 38,7-ig felszaladt a hőcsík (gyerekkoromban még higanycsík volt - rájárna a klaviatúrám). Szegény fiúcska kihányt mindent, fájt a torka, köhögött, levert volt. Nem tellett csak 1-2 napba és az anyuka is leesett a lábáról. Már ketten szenvedtek a láztól, erőtlenségtől, torok-fej és gyomor panaszoktól. 3 nagyon kemény nap után jobban lettek, majd hamarosan 3 olyan rossz nap következett, amikor a barátném azt hitte, hogy belehalnak. Nem tudott felállni és kimenni a konyhába. Végül csak lement a lázuk (a gyógyszerek nem segítettek, csak a vizes hűtés) és apránként jobban lettek. Elmondása szerint életük 2 legnehezebb hetét élték át. A kisfiú 13 éves, az anyuka fiatal 40-es.

Mindezt egyrészt azért írtam le, hogy tudd, miért nem tettük hazai emberek fotóit a mellékelt filmbe és, hogy vedd komolyan a betegséget, mert a te gyerkőcöd sem kapott a teremtő természettől kovid védő burkot, vagy személyes őrangyalt, ahogyan a húszon-harmincon-negyvenen inneni és túli felnőttek sem!!! Tartsátok be a biztonsági előírásokat, mert sajnos sok egészséges, életerős fiatal is belehalt már ebbe a járványba (lásd a filmünkben is).

Tervem szerint megpróbálok majd a saját eszközeimmel segíteni, hogy jobban átvészeld, átvészeljük ezt az időszakot és kitekinteni a kovid-19 utáni megváltozott (mert szükségszerűen megváltozik!) világra. Átgondolni mi várható, milyen életstratégiát célszerű, okos dolog követni, hogyan lehet a citromból limonádét készíteni! :-)

A következő youtube filmünk és blogunk arról szól majd, milyen maszkot szabad és milyet nem szabad viselned, illetve milyet készíts a családodnak.

Tarts velem, írd meg mit gondolsz erről a posztról, filmről és iratkozz fel a youtube csatornánkra, valamint itt lejjebb a FELIRATKOZOM gombra kattintva lépj be a d`Elhoungne Divatház klubjába! Hálás lennék, ha tovább ajánlanád oldalunkat, blogunkat a barátaidnak, ismerőseidnek. Előre is köszönöm.

d`Elhougne Zsuzsanna

A filmben látható grafikák a d`Elhoungne Divatház szellemi terméke, a felhasználásuk tilos! A grafikákhoz használt fényképek ingyenesen elérhetőek a getty images, pixabay, wikipedia oldalain. A film a 2020.04.13-ig elérhető adatok alapján készült.
Források:
http://orvostanhallgato.com/2020/03/08/a-koronavirus-orvosi-szemmel-dr-krizsan-gergely-mikrobiologus/?fbclid=IwAR0IBk2r8oQm5zj3x_ZgtjLHblbeNf3WGMPuM_Io23jsT8ZaM1ZKZBAWaRg
https://qubit.hu/2020/03/09/minden-amit-a-tudomany-eddig-felderitett-a-koronavirusrol
https://qubit.hu/2020/03/13/mi-tesz-a-tudovel-a-koronavirus
https://qubit.hu/2020/03/18/a-koronavirus-hamarabb-tonkreteheti-a-szivet-mint-a-tudot
https://hu.wikipedia.org/wiki/COVID-19
https://hu.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2
https://hu.wikipedia.org/wiki/COVID%E2%80%9319-pand%C3%A9mia
https://hu.wikipedia.org/wiki/Portable_Document_Format
https://infostart.hu/kulfold/2020/03/20/amerikaban-megorult-a-koronavirus-64-ev-alattiak-veszelyben
http://pandemia.hu/koronavirus-fiatalok-a-halottak-kozott-es-az-intenziven-vedd-komolyan/
https://index.hu/sport/2020/04/09/donato_sabia_halalhir/


2020-04-19

  Még senki sem szólt hozzá ehhez a témához, te lehetsz az első. 😍
 
Biztosan megérted, hogy ellenőrizzük a hozzászólásodat, tartalmaz-e tiltott tartalmat, mint: káromkodás, politizálás, rosszindulatú megjegyzés, vagy reklám. :-) Amennyiben bármi ilyesmi lenne benne, töröljük és emailben közöljük veled a törlés okát. Három, súlyos esetben már az első alkalom után letilthatjuk a hozzászólásaidat.

 

d'Elhoungne stílusalakítás
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?
d'Elhoungne stílusalakítás
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?

 

Weboldalunk is használ-kat a jobb felhasználói élmény érdekében. Ha tovább böngészel, beleegyezel a használatukba.
d'Elhoungne © Divatház - Zsuzsanna d'Elhougne


© 2018 d'Elhoungne Minden jog fenntartva.