Üdvözöljük! Kérjük, engedélyezze a javascript használatát, mert ez szükséges a weboldalunk működéséhez! Köszönjük. :-) d'Elhoungne Divatház • Fashion House • Internetes áruház • Női ruházat

HÍREK - BLOG:

d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne 2021 júniusi első pezsgőpartink - Színem szerint 3 tervezővel
2021 / 3.
2021 júniusi első pezsgőpartink - Színem szerint 3 tervezővel »
2021-06-02

Tavasz-nyár-ősz vagy tél típus vagy? Esetleg még nem tudod? Sebaj, mert hármunk kínálatában rengeteg szép öltözetet és ékszert próbálhatsz fel miközben finom pezsgő és házisüti ízét élvezed. Hozd el a barátnődet is, hagy kényeztessük el mindkettőtöket! Sok szeretettel, egyszeri, csak itt érvényes kedvezményekkel és kínálattal várunk, 1 teljes órán át csak rátok figyelünk, titeket szépítünk majd!
...


DivatBlog:
d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári NŐI Kelmetrendek a párizsi Premiere Visionról
2021 /2
2021 tavaszi-nyári NŐI Kelmetrendek a párizsi Premiere Visionról »
2021-04-20

Milyen kelméket láthatunk tehát a Premiere Vision ajánlatában, mit keressünk az üzletek polcain? Erről írok ebben a cikkemben.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne 2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról
2021 / 1.
2021 tavaszi-nyári Színtrendek a párizsi Premiere Visionról »
2021-02-25

A Premiere Vision a világ legnagyobb és legfontosabb alapanyag, kellék (ruházati) és színtrend, mintatrend, kelmetrend szakvására. Öt színkártyát ajánl a szakvásár trendcsoportja a kényelmes utcai öltözködés számára.
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Köszöntjük az Új Esztendőt!
2020 / 7.
Köszöntjük az Új Esztendőt! »
2021-01-01

Véget ért a patkány éve, elkezdődött a bivaly éve. Vajon mit hoz?
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Ajándékozás - amit eddig talán nem tudtál
2020 / 6.
Ajándékozás - amit eddig talán nem tudtál »
2020-12-18

Protokoll, viselkedés kultúra, törődés? Nagy értékű vagy kis értékű, személyes, vagy személytelen ajándék? Elfogadhatom, vagy vissza kell küldenem?
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne 2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink.
2020 / 5.
2020 áprilisi-májusi fejlesztéseink. »
2020-06-06

Az elmúlt időszakban kevesebbet hallhattatok rólunk, a háttérben azonban komoly fejlesztések zajlottak. Erről és a soron következőkről írok most nektek, mert nagy örömömre szolgál, hogy rá is kérdeztetek :-)
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben?
2020 / 4.
Milyen lehetőségekben érdemes gondolkodni a jelenlegi helyzetben? »
2020-06-03

Világunk átalakulásának vagyunk tanúi hónapok óta.
... egy új valóság van kialakulóban melyet tudomásul kell vennünk és kinek-kinek egyénileg kell megtalálnia azt a módot, ahogy tovább működhet
...


Koronavírus idején:
d'Elhoungne Mit nekem Kovid-19!
2020 / 3.
Mit nekem Kovid-19! »
2020-04-19

37. nap önkéntes elvonultságban. Odakint virágzó hársfák, kergetődző nyulak és
...


ÉletMód:
d'Elhoungne Túl a jelenlegi helyzeten
2020 / 2.
Túl a jelenlegi helyzeten »
2020-04-11

Fontos, hogy szükség szerint változtasd meg a gondolkodásod és fókuszálj valami másra, pozitív dolgokra, a belső egyensúlyodra. Azt nem tudjuk felügyelni, hogy mi történik a világban, de részben kontrollálhatjuk azt, ami velünk történik.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Ki a d`Elhoungne Divatház tervezője?
2020 / 1.
Ki a d`Elhoungne Divatház tervezője? »
2020-02-03

A második videó a d`Elhoungne Divatház tervezőjének, d`Elhougne Zsuzsannának szakmai útját mutatja be.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Így öltöztetünk fel Téged is
2019 / 9.
Így öltöztetünk fel Téged is »
2019-12-06

Létrehoztunk egy youtube csatornát a d`Elhoungne Divatház számára, ahová feltöltöttük az első werk filmünket, amiből azt tudhatod meg, hogyan öltöztetünk fel téged is.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Farmerkék trendek 2019
2019 / 8.
Farmerkék trendek 2019 »
2019-06-04

A farmer a divatvilág főnixmadara, 1000 és egy új életre kel. Hol klasszikus indigókék, hol fekete, hol színes, hol koptatott, hol kőmosott, hol lyuggatott, hol felülfestett, hol bevonatos, hol hímzett, flitterezett, ringlizett, ... A variációk sora kifogyhatatlan.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Fürdőruha trendek 2019
2019 / 7.
Fürdőruha trendek 2019 »
2019-05-25

A mostani időjárás nem kedvez ugyan a fürdőruha viselésnek, de előbb utóbb csak beköszönt a nyár. Én mindenképp optimista vagyok, ezért szánom ezt a cikket a fürdőruha trendek ismertetésére.
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Fotóztunk
2019 / 6.
Fotóztunk »
2019-05-17

Különleges napot töltöttem, néhány nem hétköznapi emberrel. Lefotóztuk a mostanában elkészült öltözeteket.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Paco Rabanne 2019 Resort
2019 / 5.
Paco Rabanne 2019 Resort »
2019-05-08

Ígértem egy cikket nektek a francia divat fenegyerekének - lásd az előző cikkemben miért emlegették így - 2019 tavaszi kollekciójáról, mint számomra ezen szezonban a legkedvesebbről. Ez a 2019 RESORT, tehát hétvégi, kikapcsolódós, nyaralós, bulizós - azaz nem munkába járós - kollekciót 2018 június 19-én mutatták be Párizsban.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Paco Rabanne a sokoldalú
2019 / 4.
Paco Rabanne a sokoldalú »
2019-05-03

Szervusz, kedves olvasóm!
Ígéretem szerint ma Paco Rabanne (1934 február 18.-) 2019 Resort kollekciójáról és a Divatházról írok.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne Divattervező vs. Ruhatervező
2019 / 3.
Divattervező vs. Ruhatervező »
2019-04-26

Üdvözöllek ismét!!! d`Elhougne Zsuzsanna vagyok, a te jövőbeni ruhaterveződ / öltözködésterveződ / divatterveződ és a d`Elhoungne DivatBlog szerzője. :-)
Divatház, kollekció, szezon, ruhatervező, divattervező vagy stylist! Csak úgy ömlenek a meghatározások, de vajon tudod kedves olvasó mit takarnak valójában? Azt hiszem teljes a káosz a köztudatban, sajtóban, de talán még a tervezők körében is sok kifejezés kapcsán.
...


Nekünk tetszett:
d'Elhoungne Tavaszi bolondságok egykor
2019 / 2.
Tavaszi bolondságok egykor »
2019-04-26

Sikk a szalonból: Az utóbbi két év a bogyós gyümölcsök, citrusfélék és dinnye bűvöletében telt el a divatban. Mármint cseresznye a fülben, a cipőn, citrom, dinnye a textílián,
...


d`Elhoungne Műhely:
d'Elhoungne Ajándékaink 1-4.
2019 / 1.
Ajándékaink 1-4. »
2019-04-26

A jövőben itt olvashatsz majd az újdonságainkról, divat hírekről, érdekességekről, a következő kollekciónkról és várható ajándékaidról is.
...


DivatBlog:
d'Elhoungne d`Elhoungne DivatBlog START!
2019 / 0.
d`Elhoungne DivatBlog START! »
2019-04-26

Miért kövess engem?
- Mert - ha itt vagy - érdekel a divat, érdekelnek a trendek és szeretnél olvasni róluk, érdekel a viselettörténet, kíváncsi vagy arra ki vagyok, mi ez a márka, hogyan dolgozik egy tervező, milyen az élete.
- Szeretnéd tudni mi áll jól neked, milyen színt, formát, hosszt viselj,
... 

ÉletMód:

2020 / 2. Túl a jelenlegi helyzeten

Ez a blog eltér az eddig megszokott témáktól, de úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi helyzetben nem is tehetünk másként.

A koronavírus kapcsán nem akarunk arról beszélni, hogy moss kezet és zsebkendőbe köhögj, tüsszögj. Feltételezzük, hogy az emberek túlnyomó többsége az alapvető higiéniás és viselkedési szabályokkal tisztában van és őszintén reméljük, hogy a jelenlegi helyzet komolysága, és súlyossága mindenkiből kiváltja a felelősségtudatot saját maga és az embertársai iránt. Amiről tehát szólni kívánunk, az az önmagunkra figyelés, mert ebben a helyzetben a kiegyensúlyozottságot nem várhatjuk el a környezetünktől, azt a saját magunk számára kell megteremtenünk.

Lényeges, hogy ahol megtaláljuk a pozitív energiákat, ott megtaláljuk az erőt, amire szükségünk van az életben maradáshoz annál is inkább, mert a helyzet nagyon bizonytalan. Nem tudjuk, hogy mi fog történni, mivel nem tudni sokat a vírus természetéről, ahogy arról sem, hogy mikor sikerül megállítani annak terjedését, és ennek eredményeként mikor térhet vissza az életünk a medrébe.

Az emberek helyzete nagyon eltérő. Vannak, akik egyedül élnek és egyedül néznek szembe a kihívásokkal. Vannak, akik a családtagjaikkal próbálják átvészelni ezt az időszakot. Vannak, akik egészségesek és vannak akik valamilyen alapbetegséggel küzdenek. Bárhogy is legyen, és bárhol is légy a világ bármely pontján, mindannyiunk számára elengedhetetlenül fontos, hogy egészségesek maradjunk amennyire és amennyien csak tudunk. Ennek pedig egyik előfeltétele a mentális és a lelki egészségünk fenntartása vagy annak újra megtalálása. Mindezt, most saját magunk számára kell megteremtenünk és biztosítanunk a rendelkezésre álló eszközeinkkel. Ennek egyik alapfeltétele, hogy ne ess áldozatul a negatív híreknek, vagyis ne töltsd az egész napod ezen hírek olvasásával. Fontos persze hogy tájékozottak maradjunk, hisz ez az egyéni védekezés szempontjából is elengedhetetlen és szükségszerű, de ha túlzásba viszed, csak növeled magadban a bizonytalanságot, félelmet, aggodalmat. Így is sok negativitás van körülöttünk, mindezzel a negatív érzéssel pedig csak gyengíted magad. Így ha eddig időd nagy részét azzal töltötted, hogy a vírussal kapcsolatos hírek után böngésztél a neten, akkor kérdezd meg magadtól, hogy mindez adott-e valami pozitív dolgot az életedhez. Választanunk kell tehát, hogy még jobban belemerülünk a negatív, gyengítő hullámba vagy megtaláljuk a számunkra pozitív dolgokat, melyek kibillentenek bennünket ebből a lehúzó valóságból és lehetővé teszik a pozitív szemlélet kialakítását, melyre oly nagyon szükségünk van.

Sokan kényszerből vagy önszántukból otthon tartózkodnak, ami azt jelenti, hogy megnövekedett szabadidővel rendelkeznek. Ez tehát egy nagyszerű lehetőség lehet arra, hogy valami újat tanulj, vagy fejleszd a képességeidet. Ne most kezdj el háborús könyveket olvasni, vagy katasztrófa filmeket nézni. Helyette olvass önfejlesztő könyveket, hallgass meditációs CD-ket, kezdj bele valami online tanfolyamba, tervezd az üzleted, készítsd el a Yutube videóidat, keress szakembereket abban a témában amelyben fejleszteni akarod a vállalkozásod, írd meg azokat az üzleti leveleidet melyeket eddig nem tettél, keress üzleti partnereket, írd meg a következő blogod, alakíts ki új szokásokat, jógázz, tornázz. A lehetőségeket csak te korlátozod.

d'Elhoungne Túl a jelenlegi helyzeten

forrás: internet, szerző: ismeretlen

d'Elhoungne Túl a jelenlegi helyzeten

forrás: internet, szerző: ismeretlen

Fontos tehát, hogy szükség szerint változtasd meg a gondolkodásod és fókuszálj valami másra, pozitív dolgokra, a belső egyensúlyodra. Azt nem tudjuk felügyelni, hogy mi történik a világban, de részben kontrollálhatjuk azt, ami velünk történik.

Szánj néhány percet arra, hogy nem csinálsz semmit. Nem olvasol, nem tévézel, nem használod a telefonod. Csak légy magadban. Figyeld magad és merülj el a csendben. Kiválóan pihentet és energetizál. Immunrendszered erősítésére használj bedörzsölést, vagy vegyél energetizáló fürdőt. Gyönyörködj a természetben, élvezd a virágzó fák derűjét és életigenlését. Élvezd a nap jótékony melegét.*

Vértezd fel tehát magad az erővel ami belőled és tőled fakad, és ebben az állapotban `menj csendben harcba` az ismeretlennel szemben annak biztos tudatában hogy Te, Mi, emberek fogunk győzedelmeskedni és hamarosan minden jó lesz. Ne feledd, ez csak egy átmeneti állapot, ami el fog múlni, és amikor ez bekövetkezik, neked készen kell állnod a következő lépésre. Nincs tehát vesztegetni való időd!

Végezetül még egy fontos dolog. Segíts másoknak amennyire lehetőséged engedi! Mi a d`Elhoungne Divatháznál 150 db arcmaszkot készítünk antibakteriális anyagból és juttattunk el egy kórháznak felajánlásunk részeként annak reményében, hogy némiképp ezzel is hozzájárultunk több ember biztonságához. Mi a d`Elhounge Divatháznál fontosnak tartjuk, hogy az emberség és az együttérzés, jótékonyság vagy egyéb formában mindig kifejezésre kerüljön, különösen az olyan helyzetekben, mint a jelenlegi is, vagy amilyen a közelmúltban bekövetkezett Ausztrál tűzvész volt. Segíts másoknak amiben csak tudsz, ez által Te is több leszel.

Reméljük írásunkkal erőt és türelmet adtunk Neked. Szeretnénk hallani Rólad! Írj az e-mail címünkre. Keress minket bátran!

Szeretettel:
d`Elhougne Krisztina

Szerkesztő: * (az erkélyeden, kertedben)
Kérjük, hogy támogass a munkánkban és ajánld másoknak is a delhoungne.com oldalt! Köszönjük. :-)
Iratkozz fel (itt lentebb) híreinkre, blogunkra!
2020-04-11

  Még senki sem szólt hozzá ehhez a témához, te lehetsz az első. 😍
 
Biztosan megérted, hogy ellenőrizzük a hozzászólásodat, tartalmaz-e tiltott tartalmat, mint: káromkodás, politizálás, rosszindulatú megjegyzés, vagy reklám. :-) Amennyiben bármi ilyesmi lenne benne, töröljük és emailben közöljük veled a törlés okát. Három, súlyos esetben már az első alkalom után letilthatjuk a hozzászólásaidat.

 

d'Elhoungne stílusalakítás
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?
d'Elhoungne stílusalakítás
d'Elhoungne stílusalakítás
nem találsz az ízlésed szerinti ruhát a méretedben?
d'Elhoungne stílusalakítás
nem tudod milyen színek és minták tesznek szebbé?
d'Elhoungne stílusalakítás
nincs még stílusos üzleti vagy magán ruhatárad?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnéd látni az új dizájner darabjainkat?
d'Elhoungne stílusalakítás
elsőként szeretnél értesülni a trendekről, újdonságokról?
d'Elhoungne stílusalakítás
szeretnéd követni egy hazai márka fejlődését?

 

Weboldalunk is használ-kat a jobb felhasználói élmény érdekében. Ha tovább böngészel, beleegyezel a használatukba.
d'Elhoungne © Divatház - Zsuzsanna d'Elhougne


© 2018 d'Elhoungne Minden jog fenntartva.